Aula se prabuseste

Ieri am fost la ASE. La deschiderea anului universitar, pardon doctoral. Scoala doctorala este deja in al doilea an de viata, iar eu am aflat de la rector ca de la cutremurul din 1977, Cladirea Veche a ASE-ului nu mai era propice frecventarii cursurilor datorita pericolului de prabusire. Ca urmare, in primavara lui 2006 mesterii si meseriasii s-au apucat de treaba, si se pare ca au fost prea ocupati sa toarne reclame cu Bucegi si Golden Brau, pentru ca nu au dat gata la timp. Aflati intr-o zona seismica, constatam cu stupoare ca am terminat facultatea cu sabia lui Damocles deasupra capului. Iar rectorul ne-a povestit cu lacrimi in ochi cum era gata gata ca salile – amfiteatru din Cladirea Veche ne puteau cadea in orice clipa.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. cristi parvan said,

  6 octombrie 2006 @ 3:18 pm

  Pe vremea mea 🙂 umbla o legenda ca de fapt aula e sustinuta de bila de deasupra.
  Bila care, daca mitul e adevarat, n-o sa cada decat daca se face acolo scoala primara. 🙂

 2. doru said,

  6 octombrie 2006 @ 4:50 pm

  Corect. Bila era inca acolo.
  Problema e sa nu-ti cada sala in cap cu totul.

 3. Vlad Popa said,

  9 octombrie 2006 @ 11:48 am

  Asta imi aduce aminte de sala de la etajul 3 din Polizu (langa Gara de Nord) unde aveam analiza matematica vinerea de la 9.
  Era pe colt, si, cu geamurile lipsa, inghetam de frig cu haine de iarna pe noi. Noi macar nu avea iluzia ca e sanatos ce faceam si nu ne mai duceam.
  Despre lucruri neterminate, in anu 4 de facultate ne-au cazat in camine la o luna dupa inceperea anului scolar. La bai nu aveam nici usi si nici calorifere. Acum, dupa 2 ani, tot asa au ramas. Poli rules!!!

 4. Core Target - Business blog with Bogdan Gavrila » Saturday morning live said,

  15 octombrie 2006 @ 1:44 pm

  […] On the other hand, I’m not the only student this autumn – Doru Panaitescu also started his PhD on the Internet Advertising. […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu