Bursa HR: Caut un coordonator bun pentru o echipa de marketing online

O companie prietena si draga mult mie mi-a dat o tema care ma onoreaza. Aceea de a gasi un om bun pe marketing online. Dar bun inseamna mai mult decat sa gestioneze o campanie Google Adwords si o pagina de Facebook. Am nevoie de un coordonator de departament, un senior cu raspundere si cu viziune.

Iata si anuntul:

„Avem nevoie de un om bun, cu experienta intr-o pozitie similara, care sa stie bine de tot limba engleza (majoritatea clientilor nostri sunt straini), sa se joace cu Excelurile si sa viseze marketing online pe paine. Nu este un post de bun executant, ci pentru cineva cu sprit antreprenorial. Sa stie si sa inteleaga business-ul, sa il creasca, sa automatizeze procesele (fara ISO si alte balarii, nu e cazul deocamdata), sa stie scripturi, rapoarte, tool-uri, sa ajute echipa de vanzari in sensul ala bun (inclusiv sa-i impinga de la spate daca e cazul cu knowhow), si, ca sa nu-si iasa din mana, sa tina si vreo doi trei clienti cheie ca sa nu se retraga prea repede in palatul de clestar al biroului de manager.
Oferim pe tava un departament cu cinci oameni care sunt deja in paine si care au nevoie de coordonare in activitatile de marketing online ale companiei.”

Daca v-ati regasit in paragraful de mai sus si vreti un post bun, cu chestii faine de facut, care sa va tina in priza si sa va ofere si satisfactie si zambet larg in ziua de salariu (este un salariu bun, si daca zic eu ca e bun inseamna ca este bun) stiti ce aveti de facut la doru at marketeer punct ro mentionand in subiect [Bursa HR][x ani de experienta in marketing online][cod DMOALZ].

Va rog sa nu ma sacaiti cu intrebari legate de numele companiei sau salariul exact. Sa nu va fie frica sa schimbati industria, e de bine; daca imi trimiteti cv-ul fara sa stiti industria inseamna din start ca nu aveti reticente in a coordona un departament misto care are nevoie de un om foarte bun. Orice CV trimis la mine ajunge si la client. Multumesc pentru intelegere.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. Roxana said,

    25 iunie 2014 @ 4:33 pm

    Dăm un forward la prieteni din domeniu 🙂

  2. Doru Panaitescu said,

    26 iunie 2014 @ 9:37 am

    Hai, va astept cu CV-uri de la exceptionale in sus 😀

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu