Concert extraordinar Song la Casa Radio (si un concurs-fulger)

Dragii mei, o mica parte din voi probabil mai tin minte numele Stefan-Luchian Mihalea. Nici nu stiu daca are vreo importanta, important e ca munca sa a dainuit peste ani prin munca unui cor destul de longeviv, grupul coral Song. Cum sunt bun prieten cu Anca Argesiu, care face parte din cor (de la infiintare, daca nu ma insel) si cum nu pot onora invitatia de a merge sambata la concertul lor extraordinar, fac un pustiu de bine si ofer cele doua bilete cititorilor mei.

Inainte de a va spune insa de concurs, va las un mic videoclip filmat la repetiile pentru concert. Concertul va avea loc sambata aceasta, 5 decembrie, ora 19.30, la Sala Radio (o sala de spectacole cu acustica deosebita – daca nu ati fost niciodata la un concert acolo va sfatuiesc sa o faceti), si este si un eveniment pe Facebook cu ocazia acestui spectacol.

Spectacolul se numeste „Song si muzica lumii” si va fi un regal muzical ce inglobeaza stiluri muzicale de pe toate continentele.

Ca sa intrati in posesia invitatiei, trebuie sa faceti o chestie simpla: sa publicati la voi pe Facebook inregistrarea de mai jos (cu un simplu share pe Facebook), si musai sa precizati in textul in care scrieti ca ati vrea sa mergeti acolo si anul infiintarii acestui ansamblu vocal. Ca sa va gasesc usor, taguiti-ma si pe mine sa pot vedea ca ati scris. Postarea, evident, trebuie sa fie publica. Da?

Da! 😀

PS Castigatorul va fi tras la sorti maine, ora 16.00. Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Anca Argesiu (Akafix) said,

    3 decembrie 2015 @ 9:30 pm

    Doru, mulțumesc pentru vorbele frumoase. Eu n-am fost chiar de la înființare în grup, dar aproape…. Sunt curioasă cine ia biletele 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu