Curs de publicitate online – editia a doua

Ne-am tras sufletul dupa primul curs intensiv de publicitate online organizat saptamana trecuta. Ca urmare a numarului mare de cereri, am fost „obligat” sa fac o replica rapida, mult mai rapida decat imi propusesem initial.

Sincer nici nu am apucat sa trag linie pentru acest prim curs care in opinia mea a iesit foarte bine (si am fost foarte bucuros sa aud de la cursanti ca vor sa vina in proportie covarsitoare si la modulul de avansati pe care il am in pregatire). Asa ca pana apuc sa imi trag sufletul si sa fac o mica analiza la rece a primei editii, anunt ca:

In perioada 2-3 aprilie voi organiza un nou curs intensiv de publicitate online, tot la Bucuresti. Detaliile le aveti aici (daca nu le stiati deja), sper ca in scurt timp sa public aici cateva pareri ale cursantilor de la prima editie. Informatii suplimentare si rezervari (nu mai am multe locuri!) va rog pe email la doru at marketeer punct ro.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Curs de publicitate online – editia a doua | Informatorul va informeaza said,

    9 mai 2010 @ 11:21 am

    […] de publicitate online Doru Panaitescu anunta cea de-a doua editie a cursului intensiv de publicitate online initiat de Marketeer.net in luna […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu