Diverse

Ieri m-am intalnit cu o persoana care terminase un masterat in ASE – Comunicare. Nu stia cine e Ogilvy, nu auzise de Interpublic si nici de Universal Mccann. Cam bine, nu? 

Aseara am fost in Regie. Foarte buna pizza la Maxx, asa cum o stiam. Cete de promoteri si promoterite care lasasera vrafuri de leafleturi cu da pentru referendum. Daca ar sti stabii partidului pe ce se duc banii (care nici macar ai lor nu sunt) s-ar apuca de Internet advertising mai cum trebuie.

Tot ieri am fost pe la Picadilly. Restaurantul, nu the circus:) Aceeasi indolenta din partea chelneritelor. Au gresit comanda intre cei doi de la masa, mi-au adus o limonada in care plutea cafea macinata („sa stiti ca e de la zahar, se mai amesteca”), si nu aveau evident miere de albine. Dupa ce am fost serviti, a aparut un chelenr care ne mai dat o data menurile si ne-a intrebat ce dori sa comandam.

Am remarcat tot ieri cu coada ochiului un estaurant in zona Mantuleasa – Troia. Stie cineva ceva de el?

Azi noapte nu mai gaseam iguana prin casa. Iar a sters-o din acvariu. Am gasit-o undeva pe masa de la monitor, dupa ce am rascolit toata casa. Culmea e ca imi mananca din mana, si imedia dupa aceea ma plesneste cu coada. Norocul meu ca folosesc manusi de motor de la Mirc din dotare, altfel ar fi jale.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

5 Comments »

 1. Andrei Crivat said,

  16 mai 2007 @ 9:23 pm

  offtopic: intrucat de vreo saptamana ma chinui sa aflu niste contacte ale tale, si nu reusesc, l-am rugat pe sergiu biris (cu care te intalnesti maine la workshop) sa ti le ceara, pentru mine. si te rog sa i le dai, multumeeeeeeeeeeeesc 🙂

 2. Doru Panaitescu said,

  17 mai 2007 @ 12:26 pm

  Salut, drop me an email la doru @ speologie . ro cu mobilul tau si te sun eu.

 3. andy said,

  18 mai 2007 @ 1:55 pm

  sunt unii care termina facultatea de comunicare de la snspa, zisa si ogilvy si nu stiu cine a fost ogilvy, asa ca eu cred ca e ok

  maxul nu a ars? mai fac pizza?

 4. Jen said,

  31 mai 2007 @ 11:11 am

  nu stiu daca exista mai multe mastere pe aceeasi tema in ase, dar cred ca sansele sunt destul de mici, deci probabil masterul ala de comunicare e ce fac eu acum. numele complet e ‘comunicare de afaceri in engleza’ si n-are nici o legatura cu publicitatea. deci conexiunea intre masterul cu pricina si ogilvy… zero.

 5. doru said,

  31 mai 2007 @ 1:52 pm

  Jen, tipa terminase un master in marketing si comunicare care se face la Fac de Marketing. Deci nu e acelasi. Oricum, pentru oricine a citit mai mult de Kotler, Ogilvy este un nume de care trebuie maar sa auzi, chiar daca nu ii impartasesti best-sellerurile pe post de manuale de advertising.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu