Inapoi din weekend: Cresa 4×4 de la Calugareni, editia acvatica

Dupa cum stiti, in fiecare an, la inceput, luna ianuarie marcheaza o borna importanta pentru lumea sporturilor cu motor: initierea in 4×4 nicaieri altundeva decat la Calugareni, in apropierea celebrei gropi ale lui Nike&Patrol. Competitional sau nu, miscarea din offroadul autohton se aduna in mlastina unde altadata Mihai il stalcea pe Sinan. Asa s-a intamplat si anul acesta, cand mai mule zeci de masini au iesit la un picnic cu specific… malos.

resize DSC00779_1200x802

Daca acum cinci ani se inota in namol, daca acum patru ani s-a inotat idem in namol, daca acum trei ani s-a facut plutarit pe Neajlov, daca anul trecut s-a facut offroad in aer, anul acesta a venit din nou randul sporturilor acvative sa fie evocate in offroad. Iata cateva fotografii de la eveniment o sa va faca sa intelegeti de ce la fiecare editie imi jur in barba ca la anul care vine o sa aduc masca de snorkelling pentru unii din participanti.

resize DSC00826_1200x802

Nota: desi acest Nissan Patrol nu a iesit singur de acolo, dupa „stoarcere” a pornit singurel si a plecat acasa pe roti. GPScu, nota 10 pentru tenacitate si pentru ca m-ai oferit ocazia sa ma catar intr-un copac pentru a amplasa una din sufele de recuperare. Nu credeam ca e nevoie de escalada sa scoatem o masina din rau, dar legile fizicii sunt de neclintit 🙂

resize DSC00851_1200x802

Si o ilustratie cu predecesorii lui GPScu: acelasi rau, aceeasi apa calda, cu alti protagonisti si alta masina. Din 2010, singura editie cu zapada din cele la care am participat.

resize DSC00752_1200x800

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu