Lacrimi si sfinti

Trebuie neaparat sa ajung la noul restaurant deschis de Mircea Dinescu si sotia sa, Masha, in Capitala. Restaurant se numeste „Lacrimi si sfinti” si este un restaurant amenajat asa cum trebuie sa fie amenajat un restaurant cu specific romanesc. Amatori de kitchiosenii din Centrul Vechi, feriti-va! E valabil si pentru proprietarii de restaurante care ma citesc (deci au ceva in cap) si au impresia ca restaurantul lor e cel mai smecher din Univers. E bine sa va clatiti ochii putin si sa va revizuiti atitudinea despre amenajarea unui spatiu.

Revin cu fotografii si impresii dupa ce merg, deocamdata puteti citi o parere aici (un articol excelent, bine documentat, cu o galerie de fotografii bine executate, felicitari fotografului Alex Boghian).

Si presimt ca mancarea este asa cum am savurat-o in repetate randuri la celebrul Conac al lui Dinescu, unde am avut privilegiul de a savura cateva mancaruri deosebite (vi le prezint putin mai jos).

Domnule Dinescu, sper ca ne veti onora cu asa ceva si in noua locanta din Bucuresti! Balesc deja, in drum spre restaurant (pana vineri il execut silit)… Niste crapi la cuptor, mari cat tava. Si nu era o tava prea mica…

Niste placinte sa dreaga posibilele oase de la crapul cu pricina:

Si o pulpa de vitel la tava care nu mai are nevoie de nici o prezentare, ci poate de sos de limba suficient:

[Fotografiile au fost facute cu ocazia unui teambuilding gazduit de Portul Cultural Cetate, Mircea DInescu ocupandu-se personal de meniul pentru invitatii la teambuilding, asa cum a mai facut si in alte dati]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

  1. maria.p said,

    29 martie 2012 @ 12:41 pm

    Sa inteleg ca nu-l pui in celebra lista de carciumi?

  2. Doru Panaitescu said,

    29 martie 2012 @ 12:43 pm

    Stai sa merg acolo. Poate si-a stricat Dinescu mana si o sa faca treaba de mantuiala la bucatarie. Chiar azi la conferinta de mobile, in pauza, cineva imi spunea ca a fost acolo si ca nu a fost deloc impresionata de mancare. Evident, la intrebarea mea „esti gurmanda” a zis nu. Asa ca nu imi pun baza in astfel de pareri, trebuie sa vad cu papilele mele ce se intampla. 🙂

  3. Designist said,

    29 martie 2012 @ 2:11 pm

    Multumim, Doru 🙂 Musai sa mergi si asteptam povestea ta 😉

  4. Mariana Popescu said,

    4 aprilie 2012 @ 11:57 am

    Sunt de acort trebuie sa mergi sa ne povestesti.Ce bine arata bucatele!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu