Maiestrie 4×4 (cu Boros Csaba – campion la TAT 2009)

O demonstratie de maiestrie facuta cu un Jeep Wrangler. Artizan: Boros Csaba – castigatorul concursului TAT 2009 (care are loc in Ardeal, pentru cei care nu sunt conectati la fenomenul offroad). Nu as face asta cu masina mea (si oricum ar necesita modificari grave sa pot face ceva cat de cat asemanator). Asa ca … respect pentru Boros Csaba (si pentru Wrangler cu juma’ de gura)!

Daca nu aveti rabdare derulati la momentul 1:55.

Pentru cei ce-si ridica problema „cum poate o masina sa se urce pe un perete??”: nu e o masina normala. Masina a suferit numeroase modificari (bare fata spate modificate pentru a mari unghiul de atac, respectiv unghiul de degajare, punti fata-spate de tip portal, flanse, roti pe 38” diametru, carosare, suspensie pneumatica reglabila pe fata – din ce se vede in film, diferential blocabil cu blocare separata pe rotile de pe puntea spate – pentru a putea vira cu rotile spate in pozitia „fier de calcat” etc).

Cum ziceam si pe la trainingurile mele, un videoclip postat pe Youtube/Trilulilu/Metacafe/Vimeo/220.ro nu e un viral. Dar se poate transforma intr-unul. La mai putin de doua luni de la postarea pe YouTube, videoclipul are peste 28000 vizualizari. Fara sani, fese, controverse sau actori celebri, si mai ales fara promovare agresiva cu buget de media in spate (cum se intampla cu majoritatea „viralelor” Microsoft, Burger King, Asus, Rayban etc de pe afara). Si cred ca in scurt timp va ajunge mult mai departe. Parerea mea. Beneficiari: competitia TAT si evident Jeep :), dar si miscarea de offroad de la noi si de aiurea.

[update] Parca vad peste cativa ani cateva milioane de vizualizari la „masina care se urca pe pereti”. 🙂

Via blogul oficial TAT.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Ce-i al lui e al lui – Hummer urcand pe perete said,

    18 februarie 2010 @ 11:44 pm

    […] Jeep, am mai dat peste o masinarie care urca pe perete. La propriu. Masina (un Humvee de armata la […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu