Microsoft ne pregateste ceva!

Acum jumatate de ora strabatand in goana Magheru, am observat niste semne (in locul bradutilor cu UE ce au tronat pe timpul Sarbatorilor) cu sigla Windows de-a lungul Bulevardului, de-o parte si alta. Nefiind expus la alte vehicule media (ca pe Internet Microsoft Romania, culmea, nu misca), nu stiu cu ce e legata aceasta campanie in alte medii.

Totusi, e un proiect custom pe OOH demn de lauda, eu cel putin sunt in target (cred) si am fost atins. Dar lipsa mea de interes pentru alte medii e mai puternica decat iscusinta strategului/plannerului care a facut mixul de media ma viciaza de savoarea intregii prajituri.

Ma dumireste cineva care se uita la tv sau citeste presa despre ce campanie e vorba?

[later edit] Mda, si doar citisem la Orly pe blog ca vine nea Caisa. Adicatelea Billica:) Na, daca ma scot fetele in oras, aflu si eu una alta, altfel o tuleam spre casa pe Splai si Billica trcea neobservat (de mine cel putin) prin Romania. Puneti pariu ca daca venea nea Torvalds se bea mai multa bere decat asa cu Billica? Rlugul, se aude?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

3 Comments »

 1. Catalin Olteanu said,

  30 ianuarie 2007 @ 3:22 am

  Bill Gates vine in vizita in Romania, cu ocazia lansarii Vista si inaugurarii centrului de suport Microsoft de la Bucuresti. Vezi prin zf.ro sau alte ziare 🙂

 2. doru said,

  30 ianuarie 2007 @ 4:08 am

  Salut Catalin, long tme no talk. Merci pentru tip, ramaneam poet 🙂

 3. adiz said,

  5 februarie 2007 @ 2:43 am

  un mare kitsch … probabil nu la ideea microsoft … sper cel putin 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu