Ne-am săturat. Acum și cu hashtag!

Acesta nu este un articol despre politică, ci despre hoție. Reproduc aici ce am scris mai devreme pe Facebook tuturor cunoscuților mei.


Salut! Ești bine? Nu te-ai săturat să fii furat? Eu da. Nu vreau să mai fim arătați cu degetul și numiți „un neam de hoți”. Vreau să fim un neam sătul de hoți și de hoție. Eu, unul, nu mai suport hoția la nivel inalt din această țară atât de frumoasă.

Știu că ești de partea celor corecți, care merg sau susțin protestul. Hai să folosim #neamsăturat pe canalele noastre de comunicare (pe care le avem la indemână). În piață, pe pancarte, pe net, oriunde. Avem puterea să ne unim așa, să evităm dezinformarea și să arătăm că suntem o voce în țara asta condusă de penali.

Mai poți să iți pui o fotografie de profil în bernă cu mesajul #neamsăturat, ca mine.

Sau pentru timeline pe Facebook

Încă ceva. Sună-i pe ai tăi și zi-le că nu e nici campanie sorosista (Doamne, ce abjecție), nici lovitură de stat (??). Pur si simplu, noi, cei cu creier suficient să distingem binele țării de o găleată de mălai, ne-am săturat de hoție și de corupție. Eu am făcut-o deja.

De asemenea, poți urmări cele doua hastaguri pe Twitter și Facebook. Postările pot fi făcute și cu diacritice și fără, sunt preluate oricum. 😉

Multumesc!

[Acest hashtag nu e nou si nu-mi apartine. El exprima insa ideea geenrala a protestelor din ultimele luni, poate ani. Daca suntem unitari in comunicare / scandare / actiuni, ne e mai usor. Hai, România, deșteptarea!]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Tiberiu Cazacioc said,

    1 februarie 2017 @ 3:42 pm

    Da, Doru, ne-am saturat!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu