Redescoperim Romania si in 2011

Dragii mei, probabl va intrebati de ce las Patrolul acasa sa ma sui intr-un Duster. Dacia Duster. E simplu, incepand cu luna martie a acestui an redescoperim Romania, continuand proiectul Redescopera Romania initiat de Petrom anul trecut.

Anul asta Redescopera Romania, un proiect Petrom, este sustinut de cateva din cele mai mari companii romanesti (e Redescopera Romania, pana la urma, nu?): Dacia, Romtelecom, BCR, Paralela45. De asemenea, mai avem suportul igloo si al Muzeului Taranului Roman.

Eu sunt destul de fericit ca iau din nou parte la acest program: pe de-o parte am ocazia sa revad cateva locuri dragi mie, pe de alta parte sper sa redescopar locuri noi, in care nu am mai fost. Raman la parerea ca Romania e o tara care se lasa descoperita in ani de calatorie, si sunt dispus sa fac asta a la long.

Asa ca promit pentru aceste cinci calatorii sa mai fac fotografii si la alte lucruri decat cele care ma gadila pe mine pe corazon: locuri frumoase, cetatile lui Bobby si Zvoner, mestesuguri etc. Evident, nu vor lipsi minincursiunile in „wetlands” – sunt o gramada de locuri cu avifauna bogata relativ aproape de traseele baute in cuie.

Deocamdata ma duc sa iau Dusterul sa mi-l pregatesc de excursie (statie, GPS Smailo – de nelipsit din calatoriile mele, sufa cinetica – vorba aia, mergem cu SUV-uri da?- si ocheti de recuperare, cabluri de curent, chitara, incarcatoare de masina pentru laptop, bateriile de la DSLR-uri, telefoane mobile, camera video GoPro si alte acareturi trebuicnioase acestei prime calatorii).

Revin (si pun si linkurile de rigoare mai tarziu)!

Intre timp, detalii pe site-ul dedicat campaniei, la Bobby si pe Facebook.com/Petrom

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

  1. Redescopera Romania 2011: calatoria incepe « Alina Constantinescu said,

    4 martie 2011 @ 10:30 pm

    […] de Twitter @PetromRo (hastag-ul #dinRomania). Intre timp puteti citi ce au scris baietii: aici, aici si aici. Pe […]

  2. Gabriela said,

    8 martie 2011 @ 12:46 am

    Chiar si chitara? Atunci ma declar invidioasa pe cei care o sa aiba parte de muzica unplugged.
    Asa ca … redescoperiti, ca sa va vad incantati!

  3. Detin cheia de la Redescopera Romania 2011. Ziua 7 | Comunicarea este Nonverbala by Lavinia Biberi said,

    8 martie 2011 @ 11:27 am

    […] de Twitter @PetromRo (hastag-ul #dinRomania). Intre timp puteti citi ce au scris baietii: aici, aici si aici. Pe […]

  4. Redescopera Romania 2011: calatoria incepe | Alina Constantinescu said,

    9 ianuarie 2013 @ 3:12 pm

    […] de Twitter @PetromRo (hastag-ul #dinRomania). Intre timp puteti citi ce au scris baietii: aici, aici si aici. Pe […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu