Saptamana restantelor foto

Dragii mei, dupa cum stiti lunea am program administrativ, ca la teatru. mai spal niste echipamente de teambuilding, mai postez niste fotografii, mai scriu pe blog, dar mai subtire cu intalnirile ca stiu ca e omor in oras. Si cum saptamana trecuta m-am intalnit cu un bun si vechi prieten caruia ii eram dator niste Giga de fotografii de pe coclauri (pentru ca ma alearga cam de prin 2003 cu ele), vin cu urmatoarea idee. Cum ar fi ca saptamana asta sa dau tuturor celor carora le sunt dator fotografii sau filme din turele de weekend datoria?

Asa ca de astazi pana vineri inclusiv, astept aici un comentariu cu numele/locul turei, anul (preferabil si luna daca mai tineti minte), respectiv cu care anume fotografii le vreti din tura respectiva. Prioritate vor avea cei care vor poze cu ei insisi, cat despre cererile cu „da-mi toate pozele din tura cutare”, ele vor fi ignorate cu gratie. Aveti voie sa faceti cereri multiple, deci nu va sfiiti.

Prioritate vor avea fotografiile de la diverse evenimente outdoor: teambuildinguri, incentive trips, rapiri din birou etc (evenimente Wildescapes, mai pe scurt).

Si ca sa va fac pofta de cerut, o sa public aici cateva fotografii sugestive din weekendurile mele pe coclauri, pe masura ce vi le „defer”. Ince cu o fotografie de la unul din primele teambuildinguri Wildescapes, cu echipa Mediacity la Rasnov.

resize PICT0133_1600x1064

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu