Spam de la Linkworth in limba romana
Primesc mult spam zilnic si il tot rad plin de nervi, dar asta chiar m-a distrat. Sa fi folosit omul Google Translate? Venita pe adresa castronomicus at afterhours punct ro. Va las sa va delectati…
“Numele meu este Jeffrey Marek şi de vânzări sunt cu LinkWorth (www.linkworth.com). Suntem o brokeraj de publicitate online şi am un client care este interesat în mod special în unele cumpărare spaţiu publicitar pe www.afterhours.ro. Site-ul lor este categoric relevante pentru site-ul dvs., dar nu sunt un competitor de-al tau. Vrei sa fi deschis la asta? Ei solicită un simplu HTML statice, folosind link-ul de una din frazele lor prind ca ancoră de text. Dacă sunteţi interesat, doar numele dvs. de preţ şi voi ajunge la locul de muncă pe asta pentru tine. Vă mulţumim şi Aştept cu nerăbdare să vă răspuns!”
Interesant e ca si-a dat si adresa fizica, si telefonul, tot. Sa ii scriem numarul de telefon prin toaletele de prin cluburile gay din Ibiza? Cred ca e o pedeapsa prea mica…
