Trend Consult Open Day – la editia a treia

Trend Consult, una din cele mai mari companii de training din Romania (nu stiu exact topul, parca erau in top 3?) anunta a treia editie a evenimentului Open Day – o zi plina de sesiuni de training gratuite, unde specialistii in HR pot participa pentru a vedea mai multe despre training, pentru a cunoaste trainerii grupului etc.

Evenimentul este practic o mostra de bune practici in training, desfasurandu-se in patru sali concomitent. Trend Consult Open Day are loc joi, 22 septembrie 2011, la hotel Ramada Nord. Eu voi fi acolo in prima parte a evenimentului, asa ca daca doriti sa ne vedem acolo la un pahar de sampanie, nu aveti nimic altceva de facut decat sa va anuntati participarea la una din sesiunile de training care va fac cu ochiul:

– vanzari

– eldership

– dezvoltare personala

– instrumente si standarde

Pentru inscrieri puteti intra pe pagina dedicata.

Felicitari Trend Consult, este o demonstratie de forta pe piata de training, dar facuta cu cele mai alese si mai fine manusi. Asa se construieste reputatia unui lider de piata!

Bonus: in sala va fi, alaturi de trainerii Trend Consult, un titan al performantei si o personalitate incontestabila a sportului romanesc, Ivan Pataichin.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Util pentru cei din industria de publicitate online: Evenimentele toamnei said,

  21 septembrie 2011 @ 9:17 am

  […] Nu ratati Trend Consult Open Day, maine, 22 septembrie. Inscrierea este libera. Am scris despre asta acum cateva zile, sper sa ne vedem […]

 2. serban said,

  23 septembrie 2011 @ 6:14 am

  am incercat si eu sa particip, m-am inscris si am primit un raspuns ”fain” de genul: s-au ocupat locurile:) baietii astia vaneaza clienti din corporatii, eu nu eram considerat ”prospect”
  cam nasol pentru cineva cu pretentii, apropos erau bune prajiturile aseara la Blogoree?

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu