2012 incepe in forta, cu primele joburi de industrie

Un client de-al meu care nu are stare in prima saptamana din an vrea sa angajeze. Reproduc mai jos citatul, cu mentiunile de rigoare: nu pot sa va spun cine este, nu stiu nivelurile salariilor pentru pozitiile de mai jos, ce fac eu de regula este sa trimit cv-uri bune mai departe. Pozitiile sunt junior spre middle, asa ca daca aveti ani grei de munca silnica in industrie asteptati un vant mai bun.

Citez:

“Uite mai jos cele trei descrieri succinte ale oamenilor pe care ii caut(primii doi sunt pentru corporatie, cel de-al treilea e pentru un proiect personal):

1. Online Communication Executive.

Omul asta e un mix de curiozitate, inteligență nativă, orientare spre soluție și minte setată pe mesaje de comunicare(nu numai online). Jobul presupune ca tânărul/tânăra să poată gândi o campanie online cap-coadă, să știe ce e aia o campanie de bannere, cum se planifică o campanie de social media, cum se declină un concept din offline(print/TV) în online sau să fie dispus/dispus să învețe toate astea în prima lună. Trebuie să îi placă munca în echipă, să îl inspire ideile altor oameni, să le mixeze cu al lui/ei într-un cocktail optim.

Și nu în ultimul rând, colegul/colega ideal(ă) trebuie să aibă curaj, să nu se dea înapoi de la obiective aparent imposibile, să fie flexibil/ă cu timpul și așteptările. Ideal ar fi să aibă cam 1 an de experiență înagenție de online sau PR. Merg și copywriterii speciali.

2. Database & Reporting Manager.

Se dă o bază de date cu N linii si M coloane. Se cere ca omul care își dorește acest job să extragă din Baza de Date rapoarte personalizate în funcție de elemente prezente sau nu in coloanele X, Y, Z, centralizate pe Criteriile A, B sau C. Se mai cere ca în momentul în care vin date noi, omul să poată verifica acuratețea datelor, dar și consistența lor cu restul bazei de date, după care să efectueze concatenarea. Dacă știe să automatizeze procesul, cu atât mai bine. I se va pune la dispoziție un server și un mediu plăcut de lucru.

Cine are rezolvarea problemei de mai sus, e candidat ideal. Experiența anterioară în optimizări și lucru cu bazele de date e obligatorie. Experiența în raportare e opțională, dar utilă.

3. Junior Online/Social Media Executive.

Om tânăr și creativ, știe să scrie foarte bine, corect gramatical și îi place să stârnească reacții pe Facebook, Blog sau pe Twitter. Candidatul/ta ideal(ă) caută primul job sau o trecere de la un internship la un job în comunicare online, vrea să învețe, îi merge repede mintea, se prinde de mecanisme și le poate implementa ușor, prin texte, poze sau clipuri video. Contează mai mult entuziasmul, ideile, inteligența decât experiența.”

Stiti ce aveti de facut la doru at marketeer punct ro. Termen limita de depunere a candidaturilor: 12 ianuarie 2012.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

10 Comments »

 1. dt said,

  6 ianuarie 2012 @ 2:19 pm

  Pentru 2 ar fi mai util un program (aka soft) decat un angajat. Parerea mea.

 2. Job in marketing - o provocare constanta | Ana Matei - Marketing Blog said,

  9 ianuarie 2012 @ 4:04 pm

  […] job-uri in online pe blogul lui Doru Panaitescu […]

 3. Joburi in social media | AurasMihai.ro blog said,

  9 ianuarie 2012 @ 5:50 pm

  […] Panaitescu incepe 2012 cu 3 anunturi de angajare pentru pozitiile de Online Communication Executive, Database & Reporting Manager si Junior […]

 4. Bianca said,

  10 ianuarie 2012 @ 4:38 pm

  Care este deadline-ul pentru trimiterea CV-urilor?

 5. Doru Panaitescu said,

  11 ianuarie 2012 @ 10:13 am

  Cat mai repede. Astazi trimit ultimele cv-uri angajatorului.

 6. Catalina said,

  11 ianuarie 2012 @ 11:47 pm

  Se mai pot trimte CV-urile?

 7. Doru Panaitescu said,

  12 ianuarie 2012 @ 8:37 am

  Sigur, dar il voi tine pentru joburi viitoare. Am trimis deja toate cv-urile angajatorului.

 8. Spada Reader « « Spada said,

  12 ianuarie 2012 @ 1:09 pm

  […] Doru Panaitescu – 2012 incepe in forta, cu primele joburi din industrie […]

 9. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Util: Cum sa te angajezi cand esti la inceput de drum said,

  16 ianuarie 2012 @ 8:44 am

  […] aproximativ o saptamana de la anuntul triplu (trei oportunitati de cariera) postat in numele unui client de-al meu, am primit peste 100 de mesaje email. Nu CV-uri, ca unii nu […]

 10. Locuri de munca in Online, Social Media, relatii clienti si in agentii de publicitate | RazvanPascu.ro - Blog despre Afaceri si Calatorii said,

  23 ianuarie 2012 @ 8:00 pm

  […] Panaitescu anunta 3 joburi pe blogul sau: Online Communication Executive, Database & Reporting Manager, Junior Online / Social Media Execu…, dar anunta si un job de designer […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu