Agentul secret Panaitescu a fost deconspirat

Cine citeste la mine pe blog despre tot felul de sporturi de aventura si adrenalina trebuie sa se lase putin pe spate in sezlong si sa priveasca printre gene. In toti acesti ani, sub masca sporturilor de pe coclauri se ascundea un monstru. Agentul secret Panaitescu de la organizatia secreta O.B.R.

Inceputurile acestei negre perioade din viata mea sunt din anii 2000, cand am fost racolat de un prieten de-al meu sa gasim o pestera. Poteca pana la Dalma cu Brazi nu este istovitoare, ci inselatoare. Am crezut ca am gasit pestera cand am gasit borta de 3 metri inaltime si vreo 6 in lungime, dar nu era decat un alt cotlon nedescoperit din masivul de calcar. Nauciti dupa atata urcus, am scos din sacul de echipament cele doua beri pe care eu si tovarasul meu de expeditie le luasem preventiv la noi. Mitul sportivului care darama muntii fusese spulberat: scopul real al practicarii speologiei era bautul de bere in inima muntelui.

Ce farmec are sa spui prietenilor de acasa: am fost intr-o pestera cu apa de 3 kilometri sa beau o bere? Mi-ar fi zis ca asta pot sa faci si la o terasa in oras. Asa, aveam paravanul perfect sa uneltesc cu ceilalti agenti secreti planurile noastre de zi cu zi, la adapostul unor indeletniciri ce nu dadeau de banuit. Asa am fost desemnat responsabil pentru gratare si petreceri in natura (vezi video).

Anii au trecut si iesirile mele pe coclauri erau tot mai dese. Iar cei de la Organizatia Brabatilor din Romania ma incurajau sa tin pasul cu ei. Asa am ajuns sa inventez pantalonii de camuflaj cu care sa te faci nevazut in drum spre o bere rece si buna, indiferent de anturaj, vreme sau locul in care esti. Si asta e doar una din inventiile pe care le-am pus pe raboj in acesti ani, sub primitoarea tutela a organziatiei secrete pe care astazi ma vad nevoit sa o dau in vileag.

Mai mult, pe Facebook s-au strans peste 100.000 de adepti, dar ar fi bine sa vii si tu sa lupti pentru drepturile barnbatilor, pe care vrem sa le trambitam cand o veni Ziua Barbatului. Adica a noastra. Si ca sa te conving, uite aici o lista cu inventii la O.B.R.  facute de agentii secreti ai organizatiei. O mica parte imi apartin… dar toate acele inventii ne fac noua, barbatilor, viata mai usoara.
Si tot mie imi revine sarcina de a deconspira si alti agenti secreti:

agent Radu, mester bun la toate la O.B.R.,

agent Ciubotaru, specialist in femei la O.B.R.

agent Nicolau, specialist in fotbal la O.B.R.

agent Mihaltianu, specialistul in cai putere la O.B.R.

Si mai sunt atatia agenti secreti inflitrati printre noi la O.B.R., intra pe Facebook sa ii vezi in actiune!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Campaniile saptamanii 2-8 aprilie din blogosfera romaneasca | refresh.ro said,

    9 aprilie 2012 @ 8:14 pm

    […] lupta pentru drepturile tuturor barbatilor din tara. Adrian Ciubotaru, Augustin Radu, Toma Nicolau, Doru Panaitescu si Adrian Mihaltianu sunt deja membri de onoare ai noii […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu