Am clienti de dat

Si vorbesc serios. Invariabil, la orice training (deschis sau personalizat) de publicitate online oamenii ma intreaba, imi cer recomandari, vor sa lucreze cu profesionisti. Asadar: daca esti agentie interactiva, agentie de research, agentie de media, agentie de PR, agentie specializata pe Social Media sau Google Ads, publisher, sau orice alt tip de furnizor pentru piata de publicitate online, da-mi o prezentare de 3-5 pagini .ppt (merge si .pdf).

Nu vreau sa fie un catalog. Asta face foarte bine Manafu cu ghidul sau. Vreau sa am cel putin 3-5 variante de furnizor pentru orice tip de cerere ar putea veni de la vreunul din clientii mei de la curs care au nevoie de tot felul de lucruri pe care voi le puteti face foarte bine.

De ce fac asta? Foarte simplu:

1. Nu pot sa le fac pe toate. Nu vreau, nu am energie, nu am timp, sau e pagubos pentru mine sa fac orice. Si e paine de mancat pe aceasta piata, slava Cerului.

2. Oamenii au nevoie de voi. Anul trecut, la unul din cursuri, una din clientele mele, mare directoare de marketing, mi-a marturisit ca pana la curs, credea ca o singura regie se ocupa de toate site-urile romanesti. Trecand peste stupefactia de rigoare, am realizat ca totusi voi, cei ce ma cititi, nu sunteti inca suficient de vizibili, lumea nu stie de voi si voi stati cu capacitatea de lucru nefolosita. Iar eu vreau sa va amortizati batozele de pe camp, ca e destul de treierat si sunt oameni care mai dau graul la porci. Ati inteles voi alegoria.

Asa ca voi include cateva detalii despre compania ta intr-un modul nou, de prezentare a pietei cu lantul trofic aferent. Primii veniti, primii care vor fi recomandati si care vor lua leaduri grase de la mine. Rugamintea mea este sa treceti maxim trei lucruri la care excelati pe piata (nu vreau sa vad agentii care fac orice). Stiti sa faceti silent Social Media presence? Scrieti asta. Stiti sa faceti Google Ads? Foarte bine. Stiti sa faceti reseach online? Excelent? Stiti sa faceti copywriting web. Bagati mare.

Ati inteles ideea. Astept reactii pe doru at marketeer punct ro cu mentiunea „pentru modulul de prezentare a pietei de publicitate online”.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

5 Comments »

 1. Marius Tudosiei said,

  29 martie 2011 @ 5:54 pm

  Asta da gest!
  Bravos, maestre!

 2. Iulian said,

  29 martie 2011 @ 9:22 pm

  Frumos si onorant.

  Succes.

 3. Titus Blog » Doru Panaitescu are clienti de dat said,

  30 martie 2011 @ 10:14 am

  […] de conturi de social media(chiar și pentru firme mici/medii), deci pentru voi semnalez următorul articol: daca esti agentie interactiva, agentie de research, agentie de media, agentie de PR, agentie […]

 4. Ramona said,

  30 martie 2011 @ 10:33 am

  Hmmmm… unde e butonul de „like” ?

 5. Florin Grozea said,

  3 aprilie 2011 @ 3:49 pm

  Frumos. Dau mai departe vestea!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu