Azi sunt pus pe laudat

Si sunt pus pe laudat si zis de bine, pentru ca am despre cine si am de ce. Iata mai jos alegerea mea de chestiuni pe care le-am citit cu placere sau pe care le recomand din toata inima:

– un nou blog de travel/food. Bine scris, bine ilustrat, fara balarii si briz-briz-uri. Poate si pentru ca multe articole de acolo sunt cu mancare, dar iata-l: http://www.treatsandstreets.ro/ – felicitari Gabrielei ca si-a luat inima in dinti!

– un nou site de portofoliu foto. Al lui Eros Nicolau. Sectiunea de pasari a prins contur usor usor. Asteptam si alte specii (Eros, nu dispera, stai sa vina vara si Delta e a noastra, a celor care misuna dupa specii).

– ca tot vorbim de mancare, Gala Blogourmet a inregistrat multe, multe inscrieri. Multi bloggeri s-au alaturat initiativei restaurantului The Harbour de a premia cei mai cei bloggeri culinari. Totusi, la cateva din categorii sunt abia 4-5 inscrieri (recenzie, blog culinar de nisa sau foodporn), deci daca aveti un blog culinar nu mai pierdeti vremea, chiar aveti sanse sa castigati premiile puse la bataie de sponsorii Logitech, Bilancia sau Bristot. Inscrieri aici.

– 2Parale te invita la Timisoara, la conferinta Ecomtim. Daca petreci timpul pe Facebook (chiar si la birou, nu o sa te parasca nimeni), ai sansa sa castigi una din cele trei invitatii, adresand o intrebare bine ticluita pentru vorbitorii din cadrul evenimentului. Detalii aici.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Mic Dejun de Bucuresti said,

    7 februarie 2012 @ 4:30 pm

    M-am uitat pe site-ul restaurantului care organizeaza Gala. Ideea e foarte buna, e drept ca au mai existat astfel de gale, insa cred ca ar trebui promovate cu mult mai mult timp inainte si ca, evident, numarul celor inscrisi ar trebui sa fie mult mai mare. In acelasi timp, depinde si de cat de mult vrem sa ne „intindem” cu un astfel de eveniment. Dar daca e gala, apoi gala sa fie!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu