Bergenbier Nefiltrata vs Fresh

In 2007 mergeam in Slovenia in concediu si eram naucit, uluit si complet dezamagit de berile din aceasta frumoasa tara. La orice terasa te asezai, aceleasi doua beri te faceau sa pari a da cu banul, nu a alege o bere din meniu. Intors in Romania, m-am bucurat de dezmatul din meniurile carciumioarelor noastre unde sub 10-15, chiar 20 de sortimente nu scapi.
Evident, imi plac berile care vor si pot sa zica ceva despre ele. Cele nefiltrate in mod special, si sunt putine locurile din Bucuresti unde poti bea o bere nefiltrata. De aceea salut efortul si riscul Bergenbier de a educa putin piata de bere prin aparitia sortimentului Bergenbier Nefiltrata din Grau.
Daca o sa va uitati la videoclipul de lansare, veti oscila intre cele doua sortimente nou lansate: Nefiltrata din Grau si Fresh (o combinatie de bere si suc racoritor de lamaie).

Eu unul prefer nefiltrata (si evident, masina lui Micutu :D). Voi?

[Mai multe detalii despre noile versiuni de Bergenbier pe pagina oficiala de pe Facebook]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. bogdan said,

  8 septembrie 2011 @ 2:42 pm

  nefiltrata dar bavareza, asta a lui bergenbier e aproape de nebaut

 2. oana said,

  8 septembrie 2011 @ 4:31 pm

  Dorule nu pot sa cred ca iti place acest videoclip…te stiam”cu gusturi mai elevate!

 3. PATRICKdan said,

  9 septembrie 2011 @ 8:01 pm

  am baut din ambele si is bunicele. mai nou, nu stiu daca stii, au scos si varianta ceha numita Staropramen, un soi de Premium Beer. sincer, dintre nefiltrate, asta de la Bergenbier, e un pic mai buna decat Holsten, pe care o gaseam frecvent in Irish pub Focsani cand mergeam.
  fain si clipul, e un win-win pt Bergenbier. indiferent de ce alegem, pt ca e un public-consumator pt fiecare. din moment ce te pune sa optezi pt una din cele 2 variante, parca n-ai cum sa refuzi a face o alegere 😉

 4. Campaniile saptamanii 5 – 11 septembrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro said,

  12 septembrie 2011 @ 2:40 pm

  […] Sound, pentru a promova Bergenbier Nefiltrata si Bergenbier Fresh. Au scris despre Andrei Dobra, Doru Panaitescu, Marius Sescu, Ovidiu Sirb, Cristi Dorombach, Cristian Manafu, Sebastian Bargau si probabil multi […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu