Brotacelul din campania Selgros (video bonus)

Dupa expeditia Selgros de luna trecuta in care am mers pe coclauri sa supravietuiesc impreuna cu un african si un asiatic, cititorii mei au avut reactii din ce in ce mai diverse: unii au zis ca e facatura da capo al fine, altii s-au amuzat teribil, unii au zis ca eu nu aveam ce cauta acolo, altii ca cei doi nu aveau ce cauta acolo. Si unii, cei mai tari, ca de ce nu ne-am filmat singuri miniexpeditia?

selfie-cumamsupravietuit4.

Raspunsul este foarte simplu: nu aveam cum sa nu ne distram asa bine daca nu aveam cu noi un cameraman destoinic, evident, bun prieten cu Chinezu, pe care l-a scos in fata (glumesc). Este vorba de Vlad Dulea, unul din cei mai migalosi si mai putin pretentiosi cameramani cu care am lucrat de-a lungul timpului. Si pentru ca nimeni nu a stiut ce si cum, vi-l dau in vileag: a venit cu noi in masina, a carat un munte de echipament pentru filmare, ne-a rabdat noua toate hachitele, a rabdat laolalta cu noi atacul tantarilor, a pus mana si a intins pavilionul (si de-asta nici nu a luat apa, cum au patit ceilalti doi, in special Cabral).

Si mai avea si chef de “selfie” de coclauri!

Si tot el a tras pe camera mult mai mult dect ne-am fi dorit noi. Ca de exemplu aceasta explicatie semibalbaita dupa berile lui Chinezu (eu fiind convins ca stocul e pe sponci si o sa ramanem nehidratati):

.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu