Campania Re-zambeste! de la Dentestet – pentru dinti frumosi si sanatosi

Luni, 27 februarie, Dentestet porneste o noua campanie care va face un roman sa zambeasca plin de incredere, dar sa zambeasca frumos, cu toata gura. Ati vazut ca unii oameni cand rad sau zambesc incearca sa isi ascunda dantura? Este un comportament tipic pentru cei care au probleme cu dintii.

Cand se gandesc la stomatolog, oamenii au trei reactii:

1. Sa nu ma doara. Asta este reactia primara, carnala, nefundamentata, apanajul celor care nu gandesc pe termen lung.

2. Sa arat bine. Dintii frumosi sunt un simbol al frumusetii in general. Si oamenii, chit ca se dau modesti, se uita in oglinda si se admira. Iar cand nu se admira, se dau de ceasul mortii sa faca ceva sa se poata admira.

3. Sa fiu sanatos. Asta e o chestiune la care se gandesc din pacate prea putini: problemele cu dintii se cascadeaz ain organsim, si o dantura sanatoasa ne tine departe si de alte afectiuni asociate. Despre asta puteti gasi multe informatii pe Internet, nu stau sa va caut linkuri.

Cert este ca principalul motiv pentru care mergem la dentist (din pacate) nu este sa fim sanatosi pe termen lung, ci … sa aratam bine. Pentru ca asta e adevaratul motiv care ne suie pe multi din noi pe scaunul stomatologic. Si unii din pacate au mare nevoie de asta.

La acest lucru s-a gandit si echipa Dentestet cand a repetat initiativa de anul trecut. In 2011, Ana Maria Hancu a beneficiat de tratamente stomatologice si estetice in valaore de 8000 de euro care au facut dintr-o fata draguta o fata tulburator de frumoasa si prezentabila.

In 2012 povestea se repeta, cu un focus pe implantologie. Nu vreau sa va dau prea multe detalii pana luni, ce pot sa va spun este ca daca ma urmariti aveti o sansa in plus ca voi sau o ruda paropiata sa beneficieze de acest cadou in tratamente stomatologice de implantologie in valoare de 5000 de euro.

La campanie mai iau parte in calitate de mentori si alti bloggeri cunoscuti precum Alexandru Negrea, Bobby Voicu, Cosmin Tudoran, Piticu, Anamaria Hancu (campioana en titre, ca sa zic asa), Titus Capilnean etc.

Detalii despre campania „Rezambeste!” gasiti pe site-ul Dentestet.

Va anunt luni mai multe detalii despre concurs, tineti aproape!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

3 Comments »

 1. Campaniile saptamanii 20-26 februarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro said,

  27 februarie 2012 @ 3:58 pm

  […] Dentestet a lansat un concurs cu un premiu impresionant: un smile makeover in valoare de 5.000 de euro. Din campanie fac parte Titus Capilnean, Bobby Voicu, Alex Negrea si Doru Panaitescu. […]

 2. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Dentestet introduce noi cuvinte in dictionar said,

  2 martie 2012 @ 11:04 am

  […] stiu ca am mai scris de asta si saptamana trecuta, dar saptamana asta concursul cu acest nume a intrat pe rol. Puteti castiga pentru voi sau cineva […]

 3. Sa zambesti este frumos si sanatos… - Valentin Bosioc said,

  7 martie 2012 @ 12:51 pm

  […] – Bobby Voicu – Cabral – Piticu – Cosmin Tudoran – Anamaria Hancu – Alex Negrea – Titus Capilnean – Doru Panaitescu […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu