Cursuri de publicitate online in septembrie si octombrie si un concurs

Dragii mei, a venit toamna si judecand dupa aglomeratia de afara, ati venit inapoi din vacanta si v-ati apucat de treaba. E o toamna lunga, cu bataie si cu multe vanzari de facut. In acest spirit deschid si eu seria editiilor de training specializat de publicitate online cu o editie premium (sau sa-i zic de colectie?), care va avea loc in perioada 17-18 septembrie 2012.

Ce noutati am pregatit pentru aceasta toamna?

1. Incepand din septembrie 2012, toate editiile deschise ale cursurilor de publicitate online organizate de Marketeer.net vor avea nu 10, ci 12 module de training in cele doua zile de curs. Programul va fi si el modificat, de la 09.00 la 18.00, cu pauza de masa de rigoare asigurata in situ. Modulele sunt prezentate in detaliu aici.

2. Tot incepand cu luna septembrie, testul final ce se tine la finalul celor doua zile de curs se imbunatateste cu o lucrare practica. Aceasta trebuie aleasa (ca tema) inainte de finalul cursului, iar lucrarea cu pricina trebuie realizata in decurs de maxim doua saptamani de la sfarsitul ultimei zile de curs. Ca noutate, pentru discutia pe marginea acestei lucrari ma voi deplasa personal la desiul fiecarui participant si in cadrul unei sedinte de consultanta gratuita vom analiza impreuna tema si vom stabili strategie de implementare a lucrarii practice de comun acord cu clientul.

3. Pachetul de consultanta impreuna cu cele doua module suplimentare intra in pretul cursului, care ramane nemodificat. Mai mult, numai pentru editia din septembrie avem si o reducere: 25% pentru cei care participa la aceasta editie. Practic, desi suna foarte comercial, primiti 12 module la pret de zece plus un pachet de consultanta de doua ore la sediul companiei, toate pentru un pret cu 25% reducere.

4. Si ca sa fie treaba clara, am si o invitatie la aceasta editie pe care o ofer prin concurs. Pentru a participa, nu aveti de facut decat sa va inscrieti la curs cu datele complete (formularul de inscriere este aici) si sa mentionati acest lucru pe pagina voastra de Facebook, dand “share” acestui post. Daca nu aveti cont pe Facebook puteti puteti sa scrieti pe blogul personal. Metoda de comunicare e mai putin importanta, important este sa respectati aceasta conditie pentru a fi eligibili pentru tragerea la sorti. Pentru ca inscrierea in concurs sa fie valida trebuie ca eu sa gasesc fie pe blogul personal, fie pe pagina de Facebook retransmiterea informatiei legate de curs.

5. De asemenea, pentru luna octombrie pregatesc o alta editie supriza. Pentru a fi la curent cu noutatile legate de cursurile organizate de Marketeer.net si in general cu noutatile din publicitate online, va puteti alatura cauzei dedicate “Performanta si rigoare in online-ul romanesc“. Aceasta cauza a strans in aproape 3 ani (din noiembrie 2009) aproape 1200 de membri, majoritatea absolventi ai acestui curs. Gasiti aici cateva din parerile celor ce au beneficiat de training pentru organizatia lor.

Tragerea la sorti are loc vineri la ora 15.00, asa ca este bine sa va inscrieti din vreme. Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

5 Comments »

 1. claus said,

  11 septembrie 2012 @ 10:08 am

  Super !
  Cred ca va fi foarte interesant ! 🙂
  Dar unde se va tine ?

 2. Doru Panaitescu said,

  11 septembrie 2012 @ 10:29 am

  Sala de curs este o sala profesionala amenajata pentru cursuri, cu flipchart digital, retea wireless si locuri de parcare suficiente in zona (est ein apropiere de Hotel Marriott). Sala va fi anuntata celor care participa la curs. Din pacate la multe din editiile trecute au venit si oameni neinvitati (care credeau senin ca aceste cursuri sunt gratuite), generand momente stanjenitoare pentru organzizatori si deranjand clientii din sala.

 3. claus said,

  11 septembrie 2012 @ 12:27 pm

  imi pare rau pentru incindent .. sper ca anul acesta nu se va mai intampla asa 🙂

 4. Cursuri de marketing online pentru viitori specialisti | Dragos Smeu said,

  11 septembrie 2012 @ 2:46 pm

  […] va tenteaza aveti aici toate detaliile. De concurs nu va zic nimic; va las sa aflati detaliile singuri. Tweet […]

 5. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Castigatoarea concursului pentru trainingul de publicitate online said,

  14 septembrie 2012 @ 4:23 pm

  […] anuntat aici este… Daniel Balaban de la Pepika.ro. Daniel, vei primi in scurt timp un email cu detaliile necesare participarii la cursul de luni si marti. […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu