De pe la munte (sau spritz-building)…

De la Moieciu (sau Moeciu, inca nu e clar care e varainta corecta).

Gazde:

– Netbridge care au facut o mare petrecere de Craciun – cazarea excelenta (Craiasa Muntilor), masa asisderea, petrecerea de sambata seara si mai abitir (imi cer scuze acelora care au fost ofensati de cantecele de munte cu aspecte insolite legate de anatomia si reproducerea rasei albe caucaziene, dar asa erau cantecele, ce sa facem?:)). Cel putin spre duminica dimineata, Sorin (NBR), Caludiu Gamulescu, Gabi Boaca si Ciprian Stavar m-au insotit printr-un periplu al celor mai porcoase cantece pe care le stiam la ora si la alcoolemia respectiva:)

– Tot gazde si baietii (si fetele) de la Green Pixel care au pus-o si ei de un chef greu la un kilometru mai in amonte, la Regina Muntelui. Si aici chef pe cinste, ora de culcare tot dimineata devreme. Mai greu cu precizia la arma de paintball cu care cei de la Green Pixel au venit in dinti, i-am vopsit gardul femeii in verde de pomana (de luneta mea nu mai zic nimic :D)

Si inca una tare: pentru prima data am aruncat bile de paintball cu o cobra de momit crap cu boilies. Incep sa il inteleg pe Mache care vinde de-astea cu capul gol:)

In rest, atmosfera de basm – multa zapada, totul frumos, valea destul de aglomerata. Au mai scris de asta Maddy si Gabi Boaca.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. Marius said,

    10 decembrie 2007 @ 3:26 pm

    lasa mah, ca ne-au salvat fetele 🙂 ce inseamna sa bei mai putin 😛

  2. “Lords of the banners” » Adi Stan said,

    20 decembrie 2007 @ 11:09 am

    […] la invitatia lui Claudiu. Despre cum e pe acolo, au mai scris, pana acum, Magda si Gabi (UPDATE: si Doru). La plecare, masina mea era blocata de ceva mai tarziu decat mine sositii Gabi si […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu