Dentestet introduce noi cuvinte in dictionar

Ultima isprava a echipei Denstest m-a pus pe ganduri. Nu ne ajungea ca au deja cinci clinici in Bucuresti. Nu ne ajungea ca au o echipa de peste 100 de specialisti. Nu ne ajungea ca au cea mai mare cifra de afaceri din bransa, la distanta de mai mult de doua ori (ca volum) decat urmatorul clasat. Acum inventeaza un nou cuvant: „Re-zambeste„.

Da, stiu ca am mai scris de asta si saptamana trecuta, dar saptamana asta concursul cu acest nume a intrat pe rol. Puteti castiga pentru voi sau cineva apropiat (asta mi se pare foarte tare, ca puteti „dona” premiul) lucrari de implantologie in valoare de 5000 de euro. Pentru asta trebuie sa va inscrieti aici (si as aprecia daca m-ati alege pe mine ca blogger curant – atentie, nu voi participa eu la partea de implantologie, nu fiti nebunei, eu sunt doar cu propovaduirea concursului, alaturi de ceilalti faimosi bloggeri printre care ma numar in aceasta initiativa).

Concursul face parte din noua directie de comunicare a grupului de clinici Dentestet, „Alege corect din prima„, o campanie de informare si educare a consumatorilor despre beneficiile pe termen lung ale alegerii dentistului dupa criterii rationale, medicale si nu subiective.

Si acum va rog sa ma scuzati, chiar fug la Dentestet pentru definitivarea unui implant mijlocit de dr. implantolog Dragos Calangiu, pe care il va imbraca frumos si elegant doamna dr. endodont Vanda Popa (asta ca sa nu credeti ca v-as putea recomanda ceva in care nu cred sau nu folosesc/consum etc).

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

6 Comments »

 1. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Campania Rezambeste se apropie de finishul inscrierilor – adica azi said,

  6 martie 2012 @ 2:02 pm

  […] va reamintesc voua, celor uituci de acasa, ca mai aveti doar azi sansa de a va inscrie la concursul Rezambeste organizat de […]

 2. crina said,

  20 martie 2012 @ 12:02 pm

  asta chiar te pune pe ganduri ”re-zambeste”

 3. bogdan said,

  13 mai 2014 @ 11:12 pm

  poate tu ca te cunosti cu patroana ai parte de un tratament ok. in rest in afara de cativa medici buni dar la care intri pe pile, restul sunt superficiali si slab pregatiti, nefiind in stare sa faca o obturatie de canal corecta. si asta la niste preturi exorbitante. asa ca mai incet cu laudele astea.

 4. Doru Panaitescu said,

  14 mai 2014 @ 8:21 am

  Eu imi fac tratamentele de ani de zile la Dentestet. Daca ai avut o problema cu unul din medici, puteai sa ceri sa fie schimbat cu altcineva. Este o clinica privata care isi asculta clientii. Stiu cat investeste patroana de care vorbesti in traininguri specialziate pentru medicii din clinica. Despe preturi: nu-ti baga nimeni mana in buzunar. Stii cat este tariful, continuand tratamentul esti de acord. Nu cred ca te-a tinut cineva cu forta.

 5. bogdan said,

  14 mai 2014 @ 9:06 am

  despre preturi: da, nu imi baga nimeni mana in buzunar dar ma astept ca la asa tarife sa merg cu incredere la oricare din medici. am cerut mutarea la alt medic in momentul cand nu am fost multumit de medicul curent si mi s-a spus ca nu se poate, ca e foarte ocupat si alte motive de genul asta. in momentul cand o obturatie de canal mi s-a infectat m-am mutat la un alt dentist de care sunt total multumit si am vazut diferenta intre o clinica cu staif, lucioasa si articole de pr si un medic care-si iubeste meseria.
  good luck.

 6. Doru Panaitescu said,

  14 mai 2014 @ 9:19 am

  nu te contrazic pentru ca nu stiu speta. Poti sa dai si numele medicului in culpa? PS Numai mie mi se pare usor dubios ca intri sa comentezi la un articol de acum doi ani, care era despre cu totul altceva? Mai ales sub adapostul anonimatului (si mie mama mi-a zis sa nu intru in discutii contradictorii cu straini care nu au suficient obraz sa se prezinte).

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu