Dentestet se apropie de fenomenul blogging

Denstestet, cea mai mare clinica stomatologica din Romania (conform cifrei de afaceri din 2009-2010), a organizat ieri a doua editie „Ziua Portilor deschise pentru Bloggeri”. Acest eveniment are ca obiectiv promovarea educatiei stomatologice prin profilaxie/preventie (cum vreti sa-i ziceti), care este motto-ul clinicii de ani de zile.

Evenimentul pilot a avut loc in sediul Dentestet Kids (Dentestet are 4 sedii, cel din Aviator Mircea Zorileanu fiind un spatiu dedicat exclusiv copiilor si adolescentilor si proiectat anume in acest sens). Aici copiii si adolescentii gasesc nu doar locuri de joaca inauntru si in curtea clinicii, jucarii, Wii si desene frumoase pe peteri, ci si un cabinet psihologic unde medici specializati in lucrul cu micutii discuta cu acestia pentru a le invinge teama de dentist.

La aceasta a doua editie, desfasurata tot la Dentestet Kids, m-am revazut cu bloggeri pe care ii stiam de ceva vreme, dar am avut ocazia sa cunosc si cativa bloggeri pe care nu-i stiam personal. Cristi Dorombach aka Piticu, NwRadu, Zdeto, Mihaela Draghici, Auras Mihai Geambasu, Augustin Radu si cu voia dumneavoastra, subsemnatul, am incins cu totii o sezatoare de discutii „celeste” intrerupta doar de rasul lui Piticu, din 3 in 3 minute (cam asa). Absenta serii: Cosmin Tudoran, care din motive de Iphone stricat (muahahaha) nu a putut sa ajunga. Ajunge data viitoare (daca e ascultator si isi ia Nokia :D).

Toti invitatii au trecut repede la treaba: cate unul cate unul au sters-o sus pentru a beneficia de un tratament profilactic complet (control stomatologic, periaj preofesional, airflow, detartraj cu ultrasunete).

Fetele de la Dentestet, Catrinel si Erika, m-au asigurat ca vor organiza si pe viitor evenimente similare, singura conditie de participare fiind sa imi spuneti mie ce si cum.  Aceasta serie de evenimente este parte integranta din strategia Dentestet de a fi mai aproape de consumatori plin vizibilitate in blogosfera si mediile sociale unde noii consumatori isi petrec timpul din ce in ce mai mult.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

  1. Tweets that mention Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Dentestet se apropie de fenomenul blogging -- Topsy.com said,

    14 ianuarie 2011 @ 3:23 pm

    […] This post was mentioned on Twitter by Stefan Murgeanu, DENT ESTET. DENT ESTET said: @dorupanaitescu Foarte frumos articolul cu "Ziua portilor deschise pentru Bloggeri"; la fel ca intalnirea de miercuri http://bit.ly/eRt1T9 […]

  2. Cui i-e frica de dentist ? | AurasMihai. Online-ing said,

    19 ianuarie 2011 @ 3:02 pm

    […] […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu