Din programul urmatoarelor doua saptamani

Foarte pe scurt, un mic post cu agenda toamnei. Selectam pe alese cateva lucruri care mi-au atras atentia (sunt mai mult):

– De ieri a inceput Wordcamp. Un eveniment care continua si azi – axat pe wordpress la care au participat bloggeri cunoscuti (Buddhabar, Subiectiv, Ecostin etc)

– Maine la Radisson SAS are loc Webstock, un eveniment organizat de Cristian Manafu si echipa. Astept cu nerabdare acest eveniment pentru ca maine va fi lansata noua editie a PXL, un proiect foto interesant.

– Pe 22 septembrie are loc Online Business Forum la Brasov (la Hotel Aro), iar pe 29 septembrie la Pitesti, la Hotel Campus. Inscrierea este gratuita.

– Pe 23 septembrie are loc la Cafepedia Romana evenimentul Networking Marketing si Comunicare (unde voi sustine o prezentare)

– Pe 25 septembrie are loc Biz Power Camp, la Palatul Mogosoaia (si aici voi avea o mica interventie in ziua a doua)

– Pe 28-29 septembrie [shameless promo] are loc a o noua editie a trainigului de publicitate online, la sediul Hotnews din Bucuresti. Pentru aceasta editie organizez – la cererea publicului telespectator – un concurs la care puteti castiga o invitatie atat pentru cele doua zile de curs intensiv, cat si pentru cursul avansat care va avea loc in luna octombrie a acestui an. Detalii pe Facebook.

– Pe 20 octombrie are loc Gala Premiilor E-Commerce, organizata de revista Link2ec. Jurizarea a inceput din 5 septembrie si se termina pe 25 septembrie, iar la eveniment se anunta o mare participare, peste 60 de magazine online romanesti fiind deja inscrise in competitie.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Evenimente in urmatoarele saptamini : Frape.ro said,

    18 septembrie 2009 @ 2:39 pm

    […] marketeer.ro / Foarte pe scurt, un mic post cu agenda toamnei. Selectam pe alese cateva lucruri care mi-au atras atentia (continuare) […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu