E oficial: GSP la Intact Interactive

Sau cel putin asa anunta Financiarul, titlu de afaceri apartinand trustului. Desi miscarea era naturala (m-a surprins putin Gusti cand a anuntat semnarea contractului cu Boom pentru 2009 la doar o luna dupa “nasterea” unui vanzator de online advertising in propriul trust), emotiile celorlalti vanzatori antrenati in licitatie au fost maricele.

Cu portofoliul acesta (reteaua Inform + reteaua GSP + partea de publishing digital Vodafone), Intact Interactive este numarul 1( ca numar de vizitatori unici in portofoliu) si ar trebui sa ceara si sa primesca partea leului din bugetele de online si mobile advertising de anul acesta. Succes guys!

[Later edit] Stirea nu e confirmata inca nici pe blogurile GSP, nici pe cele ale Intact. Probabil Bobi Neacsu s-a grabit putin.:) Dar e 99,99% ca ei sunt cei alesi.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Orlando » Blog Archive » Vivi, schimba harta te rog! said,

    16 februarie 2009 @ 8:53 am

    […] te rog frumos schimba harta si pune Intact Interactive pe pozitia 1. Ti-au spus-o pe blog, ti-a spus-o si Doru, ti-a spus-o si Gabi, nu inteleg de ce dureaza atat, e matematica, ce naiba! Hai, lasa […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu