Gala Blogourmet

Azi ma intreba o prietena pe Twitter cand imi fac blog culinar. Ii raspund aici Simonei ca am o galerie pe Facebook cu chestii facute la ceaun, ca am o categorie pe blog dedicata sportului cu lingura si paharul, ca am un site (Afterhours) care a vazut lumina monitoarelor pentru ca eram gurmand, nu ca voiam sa fac eu o avere cu el si asa mai departe. Cred ca a fi gurmand nu tine de ce blog ai, ci de ce simti cand gusti dintr-o mancare dumnezeiasca. Din fericire, sportul asta de a raspunde „da” la intrebarea oarecum shakespeariana „a fi sau a nu fi gurmand” are deja multi adepti in Romania, unii din ei apucandu-se de scris pe tema asta la modul serios. Asa ca ma onoreaza sa fiu chiar in juriu la unul din evenimentele anului 2012 din domeniu, Gala Blogourmet, car epremiaza astfel de oameni care vad mai mult decat un simplu blid de mancare cand se uita in frigider sau pe masa.

Aceasta Gala este organizata de jupanii de la restaurantul The Harbour (da, ala cu rata, gasca si curcanul de care am povestit aici pe blog). Gala isi propune sa premieze bloggerii culinari care se pot inscrie la mai multe categorii. Detalii pe pagina dedicata evenimentului, eu va anunt ca primesc spaga in ceaune cu bunataturi. Glumesc, o sa fie un meci greu pentru juriu, dar sa lasam pe cei mai gurmanzi dintre bloggerii romani sa ne impresioneze cu munca si pasiunea lor pentru gateli de tot soiul.

Premiile pentru bloggeri vor fi consistente si vor fi oferite de sponsori generosi: Bilancia, Logitech Romania si Bistrot. Inscrieri pana pe 31 ianuarie pentru bloggerii culinari aici, daca stiti vreunul dati-i de veste va rog , sa am ce juriza.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

3 Comments »

 1. Bogdan said,

  12 ianuarie 2012 @ 4:25 pm

  M-am inscris! Mancam ceva la ceaun in seara cu pricina? 🙂

 2. Doru Panaitescu said,

  12 ianuarie 2012 @ 5:51 pm

  Ar fi o treaba 🙂

 3. Campaniile saptamanii 9-15 ianuarie 2012 din blogosfera romaneasca | refresh.ro said,

  16 ianuarie 2012 @ 5:55 pm

  […] un concurs pentru bloggerii culinari, Gala Blogourmet. Dintr-o privire, am gasit detalii la Doru Panaitescu, membru al juriului, si la Simona […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu