La ceas aniversar – reduceri peste reduceri, ceva dulce si un concurs

Oameni buni, pe nesimtite au trecut 6 ani. Sase ani in care am facut traininguri. De aceea trainingurile din iulie (doua editii la numar) vin cu un pret special. Cu aceasta ocazie am si un anunt de facut, pe care il pregatesc cumva prin acest scurt articol, anunt ce va fi oficial abia luni pe 1 iulie. Pana atunci, notati ca numai in luna iulie, intrarea la curs beneficiaza de un pret special: 299 euro in loc de 396 de euro, pret net. Beneficiati de acest pret daca imi puneti in codul promotional de inscriere sintagma “6 ani de instruire in publicitate online”. Adica in pagina speciala de inscriere la curs.

Cursurile din iulie au doua perioade, ca sa evitam concediile:

– 3-4 iulie 2013, la Bucuresti, sala noua de la libraria Mihai Eminescu de langa Universitate

– 30-31 iulie 2013, tot la Bucuresti, in sala “clasica” de langa Hotel Marriott.

Bonus: incepand cu aceasta editie, cursantii vor fi indulciti cu cheesecake special pregatit pentru ei de catre Cheesecake Romania. Detalii miercuri, la curs 😉

Si inca ceva pentru absolventii acestui curs:

Mai puneti-va loc liber in agenda pentru data de 19 iulie. Am un anunt interesant pentru voi: puteti castiga o super invitatie la un eveniment mai mult decat interesant; asta pentru ca ma cititi si pentru ca ati absolvit cursul de #publicitateonline. Sa se duca vestea, luni revin cu detalii, pana atunci nu uitati sa recomandati oricare din cele doua editii de iulie la pret special furnizorilor, clientilor sau colaboratorilor vostri.

Dar sa nu uit de concurs:

Pentru cei ce vor sa vina gratuit la cursul meu, am o invitatie de dat prin concurs. Pentru a castiga nu trebuie decat sa trimiteti un email catre cel putin doi cunoscuti din industrie, email prin care sa ii recomandati participarea la curs in luna iulie, cu reducerea de care am vorbit mai sus.

Cel mai “convingator” text va fi declarat castigator luni, 1 iulie 2013, ora 17.00. Pentru a fi mai convingatori in acest email, va recomand lecturi optionale aici – parerea unor abbsolventi ai cursului:

Cabral Ibacka

Andra Zaharia

Andrei Crivat

Tomata cu scufita aka Andreea Ursu

Lavinia Biberi

Lorand Minyo

Carmen Miron

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. sfinx said,

    1 iulie 2013 @ 12:46 pm

    imi place ceva dulce in fiecare zi;))

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu