La drum #prinromania – Plecarea

Cum va povesteam de saptamana trecuta, azi plecam prin Romania, la invitatia Petrom. Ieri am avut o sedinta tehnica in care am stabilit s-a stabilit ce am voie si ce nu am voie sa fac 😀 (am fost repede clasat oaia neagra sau elementul destabilizator al periplului). Postura cu care ma multumesc si care ma onoreaza.

Nu am putut sa nu remarc fetisul lui Bobby pentru castele, conace si alte ruine, dar si dorinta apriga a fetelor de a porni cat mai repede la drum. Eu voi fi responsabilul cu restauranele alese pe drum (inca astept sugestii de la voi pentru ruta Bucuresti – Valenii de Munte – Cheia – Brasov – Sfantul Gheorghe – Bistrita), dar si cu surprize pe care le voi dezvalui la momentul oportun.

Asa ca vom vedea drumuri pitoresti, castele, conace, saline, pesteri, chei, pasari (asta e de la mine citire), sate frumoase, oameni, vom descoperi retete traditionale din Transilvania (ma ocup personal de asta) si cate altele, vom vedea.

Va vom tine la curent prin intermediul twitter, folosind hastagul #prinromania.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. Barbu said,

  14 iulie 2010 @ 2:57 pm

  O să mergi cu trac… pardon, mașina proprie? Dacă băgați off-road, probabil o să fie nevoie 🙂

  r: oup. mergem cu un peugeot 4007 si un mercedes glk. deci fara ofroad din pacate, si asa timpul e strans ca sa putem vedea tot ce ne-am propus.

 2. Redescopera Romania: povesti din Transilvania » Blogul lui Bobby Voicu – alpha beta version said,

  21 iulie 2010 @ 10:21 am

  […] Panaitescu: despre #prinromania, plecarea, ziua 1, ziua 2, final de […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu