Masa Rotunda – Viitorul marketingului online

Dragii mei, deja putem cuantifica succesul proiectului meu de promovare a masteratului in marketing online din cadrul Facultatii de Marketing din Academia de Studii Economice Bucuresti: cinci burse private obtinute de la jucatori din industrie. Asa ca m-am gandit sa ne strangem intr-un cadrul semiformal si sa dezbatem viitorul academic al marketingului online, ca formator de specialisti in marketing online.

Am placerea asadar de a va invita la o masa rotunda cu reprezentanti ai presei, blogosferei si pietei de publicitate online. Tema este “Viitorul marketingului online” – si modul in care acest masterat in marketing online a reusit sa mobilizeze primele burse private cu ajutorul industriei de profil.

Va asteptam joi, 23 iulie 2009, la restaurantul Lotca pe terasa, la ora 20.00, sa dezbatem impreuna acest subiect. Cu aceasta ocazie imbinam utilul cu placutul (pentru ca reprezentantii restaurantului Lotca ne asteapta cu hamsii prajite din partea casei :)).

La dezbatere va participa din partea Academiei de Studii Economice din Bucuresti domnul Mihai Orzan, care va raspunde tuturor intrebarilor celor ce vor particpa sau care le vor putea adresa prin acest post.

(detalii despre restaurant si harta aici )

RSVP va rog la:

Doru Panaitescu

doru at marketeer . ro

[later edit] Lista intrebarilor aici:

1. Anonim: Domnule Mihai Orzan, cum asigurati locuri de munca in industrie viitorilor absolventi. Exista vreo preocupare oficiala de-a ASE-ului in acest sens?

2. Piticu: Cum ii pregatiti pe viitorii absolventi la piata pe care o vor intalni la finalul studiilor? Stim cu totii ca ce se invata in primul an de facultate, nu se mai aplica in ultimul an la cat de repede evolueaza tehnica.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

6 Comments »

 1. Mircea Popescu said,

  21 iulie 2009 @ 3:18 pm

  Pana sa discutam de viitorul marketingului, cred ca se impune o discutie despre viitorul scrierii corecte, spre exemplu in titluri.

  r: a fost o greseala de tehnoredactare, care a scapat doar in reader. Va multumesc pentru vigilenta.

 2. Piticu21 said,

  21 iulie 2009 @ 3:49 pm

  cum ii pregatiti pe viitorii absolveni la piata pe care o vor intalni la finalul studiilor? Stim cu totii ca ce se invata in primul an de facultate, nu se mai aplica in ultimul anm l a cat de repede evolueaza tehnica.

 3. Cum să ajungi la The Money Channel | Blogu` Lu` Sorin said,

  22 iulie 2009 @ 2:39 am

  […] Un subiect bun de dezbatut la Masa Rotunda – Viitorul marketingului online. […]

 4. Master online de marketing online | R.R said,

  24 iulie 2009 @ 9:38 am

  […] Doru Panaitescu mă invită aseară la o discuţie despre proiectul său de promovare a masteratului în marketing […]

 5. Master on-line in Marketing, tot on-line at graffiti said,

  24 iulie 2009 @ 8:22 pm

  […] seara am iesit un pic prin oras, la invitatia lui Doru, la o masa rotunda cu hamsii, la Lotca, pe tema proiectului lui de-a aduce jucatorii […]

 6. Masa Rotundă – Viitorul Marketingului Online | biscu said,

  24 aprilie 2010 @ 8:12 am

  […] acest domeniu. Veterani, juniori şi aspiranţi vor fi diseară, începând cu ora 20 la aceeaşi masă rotundă, pe terasa restaurantului Lotca. Şi pentru că vorbim de educaţie ba a celor din industrie, ba a […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu