Meditatii la geometrie

De vreo cateva luni, iau meditatii la geometrie. Pe bune, iau. Am fost bun la matematica in scoala, iar geometria era una din materiile mele preferate.  De cand merg la offroad, masinile mele tot timpul aveau probleme la trenul de rulare. Gropile, hartoapele, bustenii pe care ma suiam cu masina si alte obstacole faceau ca rotile mele numai drepte sa nu stea.

Astfel ca am descoperit Autozone, un centru de roti primitor si intelegator cu suferinta masinii mele dupa fiecare iesire mai grava in teren.  Aveam insa sa aflu de la Luiza Popa, biscuite de marketing dar si un desavarsit mecanic moto (si pasionat mecanic, nu gluma),  ca la orice masina apar probleme legate de alinierea rotilor, mai ales dupa sezonul rece, cand numarul de gropi in asfalt creste proportional cu rata natalitatii iepurilor intr-o rezervatie naturala.

Asa ca am convins-o pe Luiza sa dea meditatii la geometrie si altora. In acest sens, i-am propus (si ea a acceptat) o mica leapsa. Am ales 3 bloggerite care conduc zilnic masinile proprii (ca tot este sezonul de cumparat flori, martisoare si alte acareturi pentru femeile frumoase din viata noastra), dar si 3 vajnici bloggeri pasionati de condus, pentru care am aceasta leapsa. Bloggeritele cu experienta intr-ale volanului sunt Raluxa, Roxana Radu si Roxana Precu, iar bloggerii sunt Cosmin Tudoran, Vlad Petreanu si Cabral.

Bun, deci ce aveti de facut ca sa castigati voucherele? Trebuie sa va convingeti cititorii sa scrie o poveste despre geometrie si masini. Cea mai amuzanta povestire (din partea fiecaruia din cei sase bloggeri) castiga automat un voucher de geometrie pentru masina castigatorului (sau castigatoarei). Povestea trebuie sa aiba maxim 3000 de semne si trebuie postata pe wall-ul http://www.facebook.com/anvelopa sau pe blogul propriu cu trackback la blogul unuia din cei sase bloggeri participanti la concurs.

Succes!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

13 Comments »

 1. raluxa said,

  15 martie 2012 @ 2:25 pm

  Ce aliteratie frumoasa la enumerarea bloggeritelor:)

 2. bogdan said,

  15 martie 2012 @ 5:00 pm

  sper ca nu tu ai gandit aceasta campanie de marketing.

 3. Doru Panaitescu said,

  16 martie 2012 @ 1:13 pm

  Dezvolta te rog. nu e prppriu-zis o campanie. Dar accept feedback, bun sau rau.

 4. Spune-mi o poveste de geometrie | R.R said,

  18 martie 2012 @ 9:43 pm

  […] de probleme e bine să mergi cu mașina la doftor mai des. Spre exemplu recent am primit de la Doru o leapșă în […]

 5. bogdan said,

  19 martie 2012 @ 11:43 am

  salut
  pe scurt: se poate sa fiu invechit dar mi se pare cam fortat ca orice persoana sa scrie despre orice, chit ca se pricepe sau nu, ca e pasionata sau nu.
  la campania asta sau ce este ai avut noroc ca ai legat geometria masinii cu geometria predata prin scoala si mai este cat de cat ceva. si nu cred ca dupa citirea articolelor de pe blogurile celor 3 doamne, vor da navala toata cititoarele lor sa-si faca geometria la autozone.
  e ca si cum eu as intra la tine pe blog pentru teste de creme de fata si nu pt poze cu pasari sau offroad sau calatorii.
  in fine, e doar parerea mea.

 6. Geometria masinii. – cabral.ro said,

  19 martie 2012 @ 1:13 pm

  […] stiu daca ati aflat, Doru a pornit o leapsa simpatica legata de geometrie, masini si Autozone. Ca nu ma bag si eu ca musca-n […]

 7. Geometria roabei said,

  19 martie 2012 @ 9:46 pm

  […] spun povestea cu maşina mea strâmbă pentru că are Doru Panaitescu o leapşă către bloggeri – scriem ceva despre geometria maşinilor, poftim cititorii să contribuie şi ei cu […]

 8. Doru Panaitescu said,

  21 martie 2012 @ 10:39 am

  Salut Bogdan. Tocmai asta este problema: doamnele si domnisoarele ignora importanta acestui aspect in intretinerea si exploatarea unui autovehicul. Scopul campaniei este de informare si educare cu privire la beneficiile acestei operatii, daca este facuta regulat.

  Nu ma aastept ca de maine fetele din campanie sa fie experte in geometrie. Dar ma astept sa constientizeze si ele, si impreuna cu ele si alte cititoare de pe blogurile lor si ale noastre ca o masina nu e o chestie in care pui benzina, te sui, te dai jos si o incui si pleci cand nu mai merge (cum am vazut ca fac multe din prietenele mele care au masina personala/de firma).

  Cele trei bloggerite vor beneficia de un instructaj din car evor intelege ce inseamna de fapt o geometrie. Nu trebuie sa fii expert sa iti dai seama ca asta e una din operatiunile pe care trebuie sa le faci periodic daca detii o masina. Sper ca acum e mai clar.

 9. bogdan said,

  21 martie 2012 @ 2:51 pm

  dap, acum s-au mai clarificat putin lucrurile; sper sa iti atingi scopul cu acest instructaj 😉

 10. Campaniile din blogosfera romaneasca (ultimele doua saptamani) | refresh.ro said,

  26 martie 2012 @ 12:02 pm

  […] Doru Panaitescu, Roxana Precu, Raluca Popa, Roxana Radu, Cabral Ibacka, Cosmin Tudoran si Vlad Petreanu au inceput sa ia meditatii la geometrie de la Autozone. Au fost puse in joc si cateva vouchere pentru cititorii care vor sa isi duca masina la “analize”. […]

 11. Lectia de geometrie de la AutoZone | R.R said,

  31 martie 2012 @ 6:29 pm

  […] de geometrie, n-a vrut nimeni sa mearga cu mine asa ca m-am dus singura. Ma rog nu singura, cu Doru si Cosmin. L-am urcat pe D.D pe rampa de la Autozone si dupa cateva minute rezultatul a fost … […]

 12. Andu said,

  25 mai 2013 @ 3:43 pm

  se zice biscuit nu biscuite

 13. Doru Panaitescu said,

  28 mai 2013 @ 6:19 pm

  Este alegerea Luizei sa se declare bisbuite si nu biscuit. Multumim pentru remarca, dar asa e “licenta poetica” din partea dansei.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu