Miroase a vineri, miroase a Delta..

Dupa weekendul plin de pasari de la Macin, se impune o Delta sincera. Evident – www.pensiunea-papadia.ro – Cristi ne asteapta cu borsul de peste, Dani ne asteapta cu barca sa bagam o tura de ornitologie. Desi multe din pasarile Deltei si-au luat deja talpasita spre tinuturi mai clade, speranta mea ramane in speciile sedentare si in oaspetii de iarna.

Drumul spre Delta e refacut (cu exceptia portiunii Drajna – Slobozia care e in curs de largire – se fac doua benzi pe sens), deci vineri pe la 12 maxim am zburat.

Unde mai pui ca noua achizitie a baietilor, o Toyota Hilux inaltata, cu troliu fata troliu spate de-abia asteapta sa vada noroiul de la Partizani. Stiu, nu e nici joi macar, dar nu ma rezistam sa nu va impartasesc toate aceste lucruri plictisitoare…:D

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. gina said,

  14 noiembrie 2007 @ 7:23 pm

  Miroase a 15 noiembrie si mai miroase ca ma dau o tura cu masina ta (ca tie ti-ai luat-o, nu lui Mirc), ca Patrolu’ tau nu cred ca a venit sau mai vine :))

 2. Doru Panaitescu said,

  14 noiembrie 2007 @ 8:21 pm

  Nu e masina mea, e a lui Mirc, a mea e in service si se face frumusica, vineri o scot si o si vand. Asa ca nu mai apuci tura cu nici o masina: Terrano se da, Forresterul e la Mirc iar Patrolul, dupa cum zici si tu, nu mai vine.

  …Si George nu mai vine.. (Cosbucianskii stuff) 😀

 3. gina said,

  14 noiembrie 2007 @ 10:01 pm

  Mari sint cirnatii in ziua de azi…

 4. Doru Panaitescu said,

  14 noiembrie 2007 @ 11:49 pm

  Ciirrrnatii Gino, ciirnatii 😀

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu