Ne vedem la Timisoara in februarie?

In perioada 9-10 februarie, la Timisoara are loc un eveniment dedicat comertului electronic, la care voi participa si eu in calitate de speaker.Este vorba de EcomTIM (mai multe detalii despre eveniment aici). Citez de pe site-ul evenimentului:

ecomTIM este adresat in exclusivitate oamenilor de afaceri si companiilor care detin magazine online sau doresc sa isi extinda activitatea in aceasta directie, precum si oamenilor de marketing implicati in activitatea de business-uri online, plus specialistilor/consultanti in ecommerce – programare, design/usability, promovare, SEO/SEM.”

Personal consider ca intalnirea dintre speakerii anuntati si mediul economic timisorean este de bun augur pentru acest judet, asadar va invit sa ne vedem acolo.

Si pentru cei interesati, organizatorii au facut si un concurs pe Facebook, unde puteti participa si castiga trei invitatii la acest eveniment. Succes!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Tweets that mention Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Ne vedem la Timisoara in februarie? -- Topsy.com said,

    19 ianuarie 2011 @ 7:12 pm

    […] This post was mentioned on Twitter by Liviu Taloi. Liviu Taloi said: Citesc/Reading: Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Ne vedem la Timisoara …: “ecomTIM este adresat in e… http://bit.ly/hdPHOB […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu