OTV, Libertatea si Neogen duplica audientele

Am aflat via Orlando ca seriful de site de joburi Neogen, Calin Fusu, ameninta parintii cu trimisul in insule ca sa se sau ca sa nu se insoare. Initial vestea m-a facut sa pufnesc in ras, dar apoi am remarcat o strategie (de PR buna sau rea, dupa cum vreti a o calificati) care mie mi se pare in linia strategica destul de sinuoasa dezvoltata de Calin de-a lungul timpului.

De aici putem porni o telenovela-parodie-elucubratie destul de amuzanta (ca tot am chef de scris de dimineata), care poate are samburi de adevar:

Oamenii care citesc Libertatea (singura publicatie care o pomeneste pe numita Magda, nevasta lui Tolea) sunt aceiasi cu cei care se uita la OTV si, lucru mai trist, indeasa CV-uri la ‘kil pe Bestjobs. Mi se pare bizara, dar explicabila in acest caz strategia lui Calin. Pe de-o parte da o sansa mai multor fete frumoase de a scapa de grija zilei de maine cucerindu-l, pe de alta parte ma gandesc ca fetele respective, in loc sa ingroase statisticile bestjobs si noi2, vor privi la emisiunea unde Calin se distreaza.

O singura intrebare pentru Calin: te-ai gandit ca poate Tolea, dupa ce te-a amenintat cu bomba, te asteapta la iesirea din emisiune sa iti dea un toc de bataie? Ca Smarandescu s-a facut ca il cotonogeste pe Gainusa, dar Tolea mi se pare un luptator si mai mare, si cu mai putin umor ca Smarandescu, mai ales daca o sa citeasca articolul din Libertatea (de fapt o sa vada oricum la televizor).

Inchizand pamfletul (sper sa nu se supere Calin, dar lucrurile puse in aceasta lumina par mai mult decat legate), se pare ca unii oameni care activeaza de mult in industria publicitatii online incep incet incet sa isi gaseasca noi vocatii (nu sunt neaparat in ordine cronologica, ci mai degraba in ordinea in care le-am remarcat de-a lungul timpului):

– Radu Ionescu s-a apucat de escalada.

– Dragos Roua s-a apucat de Noua Zeelanda.

– Val Voicu s-a apucat de sortul de la bucatarie.

– Dragos Novac s-a apucat de skydiving.

– Calin Fusu se apuca de insuratoare si show-uri TV.

– Eu (cu voia dumneavoastra) m-am apucat de team-buildinguri

si lista poate continua…

Asa ca dau doua lepse mai departe:

1. Unde credeti ca vor fi acesti oameni peste zece ani? Vor mai activa in industria online sau nu?

2. Unde credeti ca vor fi peste zece ani alti oameni care inca au alte procupari destul de latente? (exemple va rog)

Premiez cele mai inspirate si mai argumentate raspunsuri cu o sticla de vin (editie limitata) tocmai din Noua Zeelanda. Se baga cineva?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Marius Pahomi » » quickies said,

    1 octombrie 2008 @ 12:37 pm

    […] Dupa “bomba de la Neogen”, Calin Fusu mai da o bomba audio-vizuala, starnind ample polemici in […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu