Pasari din lunca si Delta Dunarii – Lansare de carte

[Update] Cartea va putea fi achizitionata de la urmatoarele magazine online:

Fisela (accesati sectiunea Carti)

sau de la mine personal pentru cei din București (sau de la distribuitorii mei din Craiova, Constanța, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Mediaș, Cluj-Napoca, Buzău, Brașov etc).

Dragi prieteni, vă anunt solemn că duminica viitoare, 6 aprilie 2014, ora 16.00, la Muzeul Satului din Bucuresti are loc lansarea albumului foto „Pasari din lunca si Delta Dunarii”. Este o carte la care muncesc si tanjesc sa o vad in pagini si coperta (un fel de carne si oase) de aproape 10 ani de zile.

coperta-noua-web

Cartea este scrisa de mine in colaborare cu Vlad Cioflec, iar fotografiile sunt semnate de mine si Bogdan Ciungara, Cristian Mihai, Doina Russu, Eliz Anghel, Eros Nicolau, Mircea Bezergheanu si Vlad Cioflec. Cartea este realizata intr-un format grafic usor diferit de lucrarile existente pe piata in acest moment. Un exemplu de plansa:

pagina-14--pagina-15

Evenimentul de lansare este duminica viitoare, ora 16.00, in cadrul evenimentului Ziua Pasarilor organizat de Societatea Ornitologica Romana si sunteti asteptati cu mic cu mare la o expozitie cu cateva planse din carte si un pahar de sampanie.

Amanunte despre Ziua Pasarilor si la SOR pe site. La lansare vor fi prezenti atat Vlad Cioflec si subsemnatul, cat si cativa din fotografii care au contribuit cu cadre la realizarea acestui material.

Va astept, ne vedem duminica!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

10 Comments »

 1. Gabryell said,

  1 aprilie 2014 @ 6:54 pm

  Este o idee si un exemplu de bun augur, tinand cont ca ecosistemul este din ce in ce de nerecunoscut. Marea noastra Delta devine din ce in ce mai mica , si aici ma refer atat la pasari, fauna, vegetatie si piscicultura. Poate asa , prin prisma acestei carti, vom descoperi cu totii ca inca se mai poate civiliza ceva din putinul ramas… Mult succes si la cat mai multe proiecte de genul.

 2. Cosmin said,

  2 aprilie 2014 @ 6:27 am

  Sper sa o putem cumpara si din tara! Sunt atatea titluri inaccesibile din cauza tirajului redus sau lipsei de distributie, pe aceasta chiar mi-o doresc si sper sa o pot obtine, dupa exemplul servit este exceptionala.

 3. Cosmin said,

  7 aprilie 2014 @ 8:47 am

  Se poate comanda?

 4. Doru Panaitescu said,

  7 aprilie 2014 @ 12:03 pm

  sigur, deja se poate comanda de pe http://www.sor.ro.

 5. Cosmin said,

  7 aprilie 2014 @ 12:51 pm

  Multumesc, am comandat!

 6. andreica crisrian said,

  16 decembrie 2014 @ 6:46 pm

  Este cea mai frumoasa carte.

 7. andreica cristian said,

  2 decembrie 2016 @ 3:49 pm

  Cartea este un determinator,un minighid de teren gata să ajute un păsărar să identifice păsări din lunca și Delta Dunării, dar și păsări comune din România.

 8. nicu vintila said,

  8 octombrie 2018 @ 6:31 pm

  As dori sa cumpar cartea si va rog sa-mi comunicati unde o pot gasi. Multumesc.

 9. Omul alături de care şerpii şi broaştele ne par chiar frumuşele - Mămica Activă said,

  20 noiembrie 2019 @ 9:05 pm

  […] realizare, a mai lansat în 2014, în colaborare cu Doru Panaitescu, albumul foto cu descrieri Păsări din lunca şi Delta Dunării, un ghid ilustrat gândit special pentru copiii care fac primii paşi în bird watching. Stocul […]

 10. Păi nu-s toate ciori? | Elena Cîrîc Blog said,

  30 septembrie 2021 @ 5:32 am

  […] de bird watching e. Pentru mine a fost o plăcere să-l ascult și să încerc să observ toate speciile de păsări pe care mi le arăta ferm. Pentru el plăcerea acum nu mai e doar să vadă un exemplar, ci să […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu