Prima video-conferinta de presa online…

… A avut loc azi la 11.00, sustinuta de ARBOmedia si proaspata noua firma din grup, ARBOevents. Interesanta extensia de brand, care face din ARBo o umbrela. ARBOmedia, ARBOevents, ARBOcontext.

Imi pare rau ca nu am putut asista online, am avut de dimineata o prezentare la client. Din relatarile “martorilor oculari”: “Nu am putut sa ma conectez” – probabil o fi avut vreun firewall, dar si “a mers brici, cine era neamtul de langa Ciusca?” . Neamtul cred ca era .. Silviu Ispas. :D. A fost si un reprezentant al ARBOmedia AG, Dr. Albrecht. 

Vedem si noi o inregistrare undeva? Frumos ar fi sa o vedem pe site la www.arboevents.ro. Se pare ca nu s-a facut captura de ecran a conferintei, dar e un semn bun ca dupa exemplu magistral oferit de Cisco, sunt si companii romanesti care se implica in fenomenul video pe Internet prin aceasta video-conferinta de presa.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

5 Comments »

 1. Ionut Oprea » Conferinta online de la Arbomedia said,

  20 februarie 2007 @ 3:55 pm

  […] 3. Arbomedia trece marketingul si research-ul sub vanzari. Ceea ce poate fi si bine, si rau. Calin zice ca nu e o subordonare, si cred ca e bine sa fie asa. Nu stiu de ce, nu am incredere in strategiile sales-driven, in Romania. Ambalaj: Arbomedia nu vinde publicitate, ci ofera servicii. Suna bine, nu zic, insa cred ca primul lucru care iti vine in minte cand auzi arbomedia este vanzarea de publicitate. Asa ca, in momentul de fata e un ambalaj transparent, care are nevoie de substanta. 4. Arbomedia vrea sa intre si pe segmentul “mobile marketing”. Mie mi se pare inca departe piata asta, avand in vedere structura pietei mobile la noi (3/4 dintre utilizatori folosesc cartele pre-platite, ceea ce ii limiteaza la apeluri si maxim SMS-uri…) Mi-a scapat ceva? Pentru eternitate(si pentru nostalgicul Doru Panaitescu), dupa click e si un screenshot mai mare. E un moment imortalizat pe la inceputul conferintei, pe parcurs au mai venit cativa participanti. […]

 2. Bogdan Gavrila said,

  21 februarie 2007 @ 5:50 am

  Da, e foarte interesanta umbrela ARBO… personal astept sa iasa ARBOcarnati, ARBOsarmale sau poate chiar ARBOcola 🙂

 3. doru said,

  21 februarie 2007 @ 10:44 am

  Multumesc Ionut. Totusi, cred ca remarca cu 3/4 utilizatori de prepaid e cel putin rautacioasa 🙂
  Bogdan: cu ARBOcarnati si ARBOsarmale sunt de acord, Dar ARBO cola? Come on, nu vrei sa mergem pe ceva mai neaos; ce zici de un ARBOplescoi? Ee, ee?

 4. Nemesis said,

  21 februarie 2007 @ 2:50 pm

  Buna chestia cu e-mail-ul.Pacat ca nu exista si o adresa 🙂

 5. Ion Dichiseanu said,

  21 februarie 2007 @ 3:46 pm

  da, si eu ii felicit pentru initiativa, se putea promova mai agresiv totusi

  apropo de cisco, sa ii vedem cum o sa se descurce cu huawei din china, care devine tot mai puternica

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu