Restante foto: Redescopera Romania sportiva, inclusiv la Webstock

Nostalgia verii a ramas, duiaosa amintire fara glas.. ciripea la radio un cantecel de-al formatiei Semnal M, in vreme ce eu buchiseam incet la marginile de taiere ale unor fotografii inedite, cu tarani cosind, pardon, bloggeri plonjand.

Va las cu imaginile, ii multumesc lui Toma Nicolau ca a pasit gratios pe covorul rosu si-a rupt coastele si pielea de pe coapse, spate si burta pentru trei cadre reusite. Pe fundalul unuia din cadre, un Duster plictisit de stropi si amator de praf astepta sa il ducem iar pe diguri.

[pentru cei care se vaita ca in Delta Dunarii nu este confort, Paralela45 ne-a aranjat un sejur minunat la pensiunea Harttas din Gorgova. Piscina, camere frumoase, acces auto (recomandat 4×4, mai ales daca nu e in toiul verii,) si mai ales o mancare pe sprancean pentru amatorii de peste ca in inima Deltei].

Toma, daca vezi aceasta insemnare, sa stii ca ti-am pregatit o arhiva cu toate cadrele, sa le dai copiilor tai sa studieze muschii abdominali (patratelele de Ritter Sport) si nu numai pe aia, cand or creste mari 🙂

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman

Vineri la Webstock, veti putea vedea cateva din lucrurile pe care noi, bloggerii implicati in proiect, le-am avut cu noi, le-am folosit, le-am realizat sau le-am gasit prin periplurile noastre prin tara. As fi vrut sa aduc mingea cu care am facut filmarile si pozele de la piscina din Delta, dar mingea nu a fost de gasit. Va multumiti cu fotografiile?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu