Smailo sustine echipa Titi Aur – Karoly Borbely in Raliul Sibiului

O sa ma intrebati de ce scriu pe blog despre asta. Din doua motive. Primul: in periplul nostru #prinromania ne vom intersecta cu aceasta competitie, iar Bobby mi-a promis ca o sa fiu copilot la speciala de la Sibiu. Al doilea motiv este ca Smailo, producatorul de GPS-uri si sisteme de navigatie care sponsorizeaza echipa Titi Aur – Karoly Borbely, imi va furniza un GPS sa il testez cateva saptamani in periplurile mele pe coclauri.

Inca nu m-am hotarat ce model e cel mai bun pentru mersul in off – teren, deocamdata vad ca majoritatea modelelor trambiteaza harti acualizate iarna lui 2009 pentru Europa si Romania (inclusiv radare fixe). Lista completa de produse GPS marca Smailo o gasiti pe www.gps-auto.ro.

Ma hotarasc ce model voi testa (vreau un model cat mai precis, care sa imi refaca o harta dupa punctele jalonate de mine in traseu) si voi reveni cu detalii.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

 1. Stefan said,

  2 august 2010 @ 11:00 pm

  Salut !
  Ai testat device-ul, cum s-a comportat pe munte, a fost stabil in geam, a cazut sau a ramas acolo ?
  Traseul l-a stiut ?
  Astept vesti !
  Stefan

  r: l-am testat. cum sa cada? are o super ventuza. Traseele le stie f bine pe sosea, in offroad il trec pe modul GPS si imi arata unde sunt fata de principalele drumuri cunoscute. Astfel e foarte util pentru cei ce se ratacesc.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu