Sport

Da, am primit o leapsa interesanta de la Maddy. Si trebuie si eu sa dau pe goarna ce fel de sporturi practic. Daca mai e cineva care inca nu a aflat, sporturile extreme sunt pe lista mea de procupari.

Da, pe vremuri faceam serii de 50 de flotari zilnic, tractiuni (am bara acasa), inot.Am facut inot de performanta in facultate si am casigat si o surca de bras 200 metri la Campionatul National de inot si bune maniere pe universitati care s-a desfasurat prin 1996 cred la Pitesti.

Sporturile extreme nu se pun pentru ca nu se fac regulat, iar la o pestera faina nu am fost decat de cateva ori anul asta. Ultimele accese de sport: bouldering (care e tare greu), escalada la liber – deep water solo – ambele la Tulenovo, Bulgaria impreuna cu Radu.

In weekend merg la o pestera frumoasa, din pacate nu pot sa dau nume ca e inchisa si protejata. Mai vine cineva la Jupanesti? If you are not sure where that is, do not bother.

Dau leapsa mai departe la Radu Ionescu, Claudiu Gamulescu si Marius Pahomi.

PS Ma apuc sa fac 50 de flotari, sa vad daca ma mai tin tricepsii si daca pot ridica stacheta catre sursa acestei lepse..

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. raduionescu.ro » Sporturile mele said,

  13 octombrie 2008 @ 12:04 pm

  […] de la speologul de serviciu Doru. Sunt destul de sport-freak – de altfel marea majoritate a iesirilor si vacantelor mele sunt legate […]

 2. Lorand Balint (Boti) » Blog Archive » Sportul meu said,

  15 octombrie 2008 @ 9:03 pm

  […] https://www.dorupanaitescu.ro […]

 3. Sporturile mele - leapsa de la Marius Ghenea | Liviu Taloi said,

  17 octombrie 2008 @ 11:08 am

  […] montane: nu sunt alpinist ca Radu sau Doru (unu pe sus, unu mai prin pesteri), dar ador drumetiile, ador muntii Romaniei. In fiecare an petrec […]

 4. Doina said,

  25 octombrie 2008 @ 10:26 pm

  Hello, imi place ce am citit despre sporturile “extreme” , asta poate pt ca si mie imi plac. E super tare la Tuylenovo, dar…sa sari din avion ai incercat, un salt in tandem ?

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu