Weekend de testing la Rasnov

Avem de testat trei chestii mari si late: un rucsac Boa3M de la Booq, un toughbook de la Panasonic si nu in ultimul rand neaparat, un SsangYong Actyon de la AutoItalia.

Stiu ca am zis Rexton, dar cand am vazut ca Rextonul a fost sacrificat pentru on-roaderi (nu mai are punte rigida pe spate, si nici diferential, doar un 4×4 permanent), am optat repede pentru cel mai 4×4 autentic din gama.

Am lasat asadar nava-amiral la Radu Ionescu, cu care ma voi intalni peste mai putin de 24 de ore in Cheile Rasnoavei sa testam putin masinile, primite prin grija companilor Mirabilis Media si evident Autoitalia carora le multumim anticipat.

Parerile dupa weekend, dar deja am o plangere: Actyonul are un far defect pe partea stanga, si nu-i merg nici proiectoarele de ceata. Farul sper sa il repar la prima benzinarie, dar o sa plec repejor spre munte sa apuc sa vad ceva din drum.

Despre Booq, numai de bine: in modelul dedicat laptopurilor de 13″-15″ au incaput deja cu succes:

– una bucata notebook Toshiba de 14″

– una bucata toughbook Panasonic de 14″

– un binoclu Nikon

– o busola

– un briceag

– acte, bani, chei, accesorii foto, charger de masina pentru acumulatori foto etc.

Avantaj maxim, nu iti rupe spinarea pentru ca e foarte bine proiectat sa disperseze greutatea si pe solduri prin chingile ce vin peste piept si abdomen, exact ca la rucsacii mari de munte. Weekend fain tuturor!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. SsangYong pe bloguri said,

    2 iunie 2008 @ 10:47 am

    […] bloggerii care deja se bucura de masinile luate in drive-test se numara Doru Panaitescu si Radu Ionescu, ale carora pareri, sincer sa fiu, le astept cu sufletul la gura. Nu de alta, dar […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu