Scoala de training adevarata

Va povesteam mai deunazi ca profesionalizarea unui curs se face si prin absolvirea unui curs de tip „train the trainer”. E o scoala de training pe care orice trainer, indiferent cat de bun se crede, trebuie sa o faca, pentru ca sunt multe lucruri pe care le poate invata din experienta unora cu mai multe mii de ore de practica decat el.

Si eu am facut un astfel de curs, dar poate nu am apelat la imstitutia potrivita. Astfel ca nu am fost foarte incantat de el. Totusi, sunt posibilitati de a face un TTT (train-the-trainers) adevarat. O astfel de ocazie are loc la sfarsitul lui noiembrie, asa ca vreau sa v-o impartasesc.

Pe scurt, Trend Consult, companie de top din industria de training romanesca, face rar astfel de traininguri. Adrian Florea (cititi va rog si la el pe blog chestiuni legate de training si formare profesionala, e o resursa extrem de utila pentru cei din domeniu), unul din cei mai titrati traineri romani, tine un astfel de curs la care as fi vrut sa ajung daca nu as fi avut plecarea cu Paralela45. Totusi, va zic voua ca mai are doar patru locuri la curs. Iata si detaliile despre acest curs de formare de traineri.

„Partea 1: 25-26 Noiembrie

Partea a 2-a: 16-17 Decembrie

Programul este intens, impartit pe doua capitole mari:

– Structura – cum se construieste un curs (partea I)

– Livrarea – cum se tine un curs (partea a 2-a)

Partea a 2-a implica si o jumatate de zi cu public (prietenii participantilor) pentru un feed-back autentic la sesiunile tinute de viitorii traineri.

Ar fi bine sa precizez ca este un curs avansat, intern, adresat trainerilor Trend Consult. Participarea altor persoane din afara companiei se face in limita a 4 locuri.

Fee-ul de participare este de 950 EUR si acopera toate costurile (sala, materiale de training, mese de pranz, pauze de cafea).”

Pentru cititorii blogului meu, in afara de a va destainui ca puteti sa mergeti acolo din partea mea, va ofer si cate un voucher de reducere de 50 de euro. Detalii si rezervari la cristina.pop@trendconsultgroup.com.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

3 Comments »

 1. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Lucruri care imi plac saptamana aceasta said,

  21 noiembrie 2011 @ 2:16 pm

  […] ne vedem la Scoala de training a lui Adrian Florea / Trend Consult? mai sunt cateva zile de inscriere si doar 4 locuri. Plus patru […]

 2. Motanul said,

  21 noiembrie 2011 @ 3:21 pm

  Asta pare sa fie o scoala de training adevarata. la mai multe!

 3. Marketeer.ro – digital marketing pioneer » Vrei sa fii trainer? Eu iti recomand sa fii direct unul bun said,

  27 ianuarie 2012 @ 5:05 pm

  […] va spuneam si data trecuta, ca sa fii un trainer bun trebuie sa investesti in tine. Unii fac scoala de traineri (sau […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu