Am testat…

… pentru ca si voi sa puteti achizitiona produse si servicii de calitate:

– Masini 4×4 (nu ma momiti cu masini fara tractiune integrala, nu o sa le conduc cu placere deci nu le testez)

Infiniti EX35, Ssang Yong Actyon, Sssang Yong Kyron, Ssang Yong Rexton, Volkswagen Touareg, Nissan Patrol, Audi A4 Allroad, Audi Q5, Toyota Hilux, Skoda Yeti, Mitsubishi Outlander, Mitsubishi ASX, Mitsubishi Lancer

– Laptopuri (prefer modele mai de teren):

Panasonic Toughbook, Acer Timeline Aspire

– Aparate foto (prefer DSLR-uri):

Panasonic DMC-L1, Panasonic FZ38

– Camere video (pentru coclauri sau inregistrat actiuni extreme):

Panasonic SDR – 21SW

– Telefoane mobile (prefer modele rezistente la socuri, apa, praf, adaptate stilului meu de viata si hobby-urilor care imi mananca din weekend):

Sonim

– GPS

Smailo

– Altele:

Hamace de la Minor Swing Hammocks. Recomand modelul Lemon pentru relaxare si drumetii usoare de vara, modelul Bivouac pentru dormit in aer liber patru sezoane.

Rucsac pentru laptop Booq, rucsac foto Crumpler.

[Daca va vine vreo idee nastrusnica de a imi da un produs la teste, asgurati-va ca ati inteles politica mea editoriala referitoare la product testing:

– nu sunt obligat sa scriu. Daca scriu, scriu bazat pe experienta mea personala in ceea ce priveste interactiunea cu produsul si dupa caz, cu organizatia respectiva (magazin online, reprezentanta, agentie de PR, agentie de publicitate etc)

– nu sunt obligat sa scriu de bine. Citind o parte din cronicile facute cu ocazia testarii mai multor produse enumerate mai sus va veti convinge ca aceste cronici sunt radiografii qvasirealiste ale utilizarii mele in mod particular si unic 🙂

– nu accept sa scriu despre branduri care in opinia mea nu se potrivesc fie cu linia blogului, fie cu stilul meu de viata. Cosmetice, hainute de mall sau pur si simplu produse de larg consum fara legatura cu activitatile mele in aer liber sau din viata profesionala. Acest blog trateaza doar chestii mai nisate, pentru care se potrivesc produse de nisa.

– accept cu bucurie cupoane de reducere pentru cititorii mei. Audi, SssangYong, Crumpler, Panasonic, Acer, Paralela45, Dentestet, Autozone si alte branduri au facut asta si au avut numai de castigat.]