Media Room

Aici veti gasi materiale despre mine: un scurt bio si fotografii serioase si neserioase in format mare, la alegere.

Bio (pentru conferintele la care particip si au nevoie de un About / Despre Doru Panaitescu):

“Doru Panaitescu este consultant independent, antreprenor, trainer şi speaker cu experienţă în marketing digital, avand 15 ani de experienta in domeniu, atat ca vanzator sau cumparator de publicitate online, cat si ca proprietar de vehicule media de nisa sau coordonator al multor campanii online gandite si implementate pentru clienti din diverse industrii.

Doru a lucrat pana in 2007 pentru companii precum Astral Telecom, Arbomedia sau Initiative Media, iar dupa 2007 a fondat www.marketeer.ro, tinand trainiguri pentru companii precum Edipresse, Intact,

Doru Panaitescu este blogger din 2006, scriind pe blogul personal atat despre marketing online sau teambuildingurile pe care le organizeaza, cat si despre pasiunile sale. Din 2007 organizeaza evenimente in aer liber (teambuildinguri) pentru clienti cu echipe mici sau medii (de la 10 la peste 100 de persoane), impreuna cu Mircea Panaitescu, fratele sau. Portofoliul de clienti Wildescapes include Bancpost, Procter&Gamble, Goodyear, Eli Lilly, Schering Plough, Lukoil sau Maersk. In timpul liber canta la chitara, face degustari de miere si whisky si este pasionat de limbi slave si balcanice (bulgara, sarba, rusa, ceha, dar si turca etc) si sah.

In timpul liber Doru este dedicat 100% pasiunilor sale strans legate de natura, printre care se numara speologia alpina, fotografia de natura, in special de pasari si alte animale salbatice, entomologia, herpetologia, carstologia, alte sporturi in aer liber cu doze variabile de adrenalina precum offroad, rafting, escalada, alpinism, scufundari, canioning, hidrospeed, tehnici de supravietuire etc.

Doru este un gurmand de profesie si prefera sa gateasca in aer liber, dar si sa citeasca, sa joace sah, sa calatoreasca, sa fotografieze natura si in special animale salbatice sau sa vorbeasca in mai multe limbi balcanice slavofone printre care rusa, sarba sau bulgara.”

English bio (short version): About Doru Panaitescu

“Doru Panaitescu is an independent marketing consultant and trainer, known for his works related to digital areas of marketing, with 15 years of experience in the digital marketing field. His areas of expertise cover online advertising selling and buying and he has relevant experience in digital content publishing or coordination of online advertising campaigns for a broad range of clients.

Until 2007 he worked for well-known companies such as Astral Telecom, Arbomedia and Intitiative Media, whereas in 2007 he founded www.marketeer.ro, specialising in online advertising training sessions and also founded www.wildescapes.ro, specialsing in outdoor teambuilding events together with Mircea Panaitescu, his brother.

In his spare time Doru travels and has a lot of outdoor hobbies. He likes to cook, read books, play chess, photoshoot wildlife or speak Balkanic languages such as Russian, Serbian or Bulgarian.

Fotografii serioase:

Doru_Panaitescu

Fotografii neserioase:

In 2006, inainte de un pui de somn in Hotelul de Gheata de la Balea Lac:

resizeAA007_1200x800

Fotografii serios-neserioase:

In 2013, la Gala GPec, cantand la chitara si kazoo impreuna cu Mircea Panaitescu:

993372_709808529045107_1250538680_n

Aparitii media:

IQAds – martie 2009