Prezentare video Wildescapes

In acest weekend Paralela45 a organizat impreuna cu Wildescapes Campionatul de Teambuilding. Evenimentul a avut loc pe malul lacului Tataru, in apropiere de Bucuresti, la campionat participand si o echipa de bloggeri (Bobby Voicu, Auras Mihai, Piticu si RazvanBB).

Evenimentul a fost un fel de demo, cum poate fi organizat un teambuilding si cum poate un astfel de eveniment sa rezolve macar cateva din problemele unei echipe. Demonstratia a inclus probe inedite, peisaje salbatice (in timpul probelor o caprioara a venit la aproximativ 30 de metri de concurenti – si nu e nici un fel de facatura), mancare la ceaun, cantece la chitara si multa, multa distractie.

Dar sa lasam videoclipul realizat de RazvanBB de la TraficTube sa spuna ceea ce cuvintele nu prea pot spune cu usurinta. Multumiri Razvan pentru montaj, daca as fi frecat ridichea unei case de productie video, nu cred ca ar fi iesit mai bine.

Wildescapes

Asa ca, pentru clientii care doresc activitati de teambuilding usor diferite de clasicul „alergatul in sac”, „prinsul marului cu gura in lighean”, „mersul cu ATV-ul pe banii firmei” si alte soiuri fumate de „spritz-building”, stiti ce aveti de facut la doru @ marketeer . ro.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Un comentariu »

  1. Cum a fost la campionatul de teambuilding said,

    17 octombrie 2011 @ 4:31 pm

    […] vedeti in video-ul facut de Razvan. Mai vreau! :)) Evenimentul a fost un doar un mic de demo despre ce pot face Doru si  echipa de la Wild Escapes in cadrul unui program de teambuilding, pentru a rezolva cateva din problemele unei echipe. […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu