Redescoperim Maramuresul

Saptamana aceasta incepe a doua editie a Redescopera Romania 2011. De data asta chiar vreau sa ajung sa fotografiez Cascada Cailor cu ochii (si cu aparatele) de acum.

De aceasta data suntem mai multi (sase masini), iar echipa e compusa din: Bobby Voicu, Auras Mihai, Claudia Tocila, Corina Scheianu, Augustin Radu, Gabriel Aldea, Andra Zaharia, Andreea Burlacu, je, Andrei Crivat, Corina Georgescu, Oana Bratila, Adi Mihaltianu, Dragos Asaftei, Carmen Rusu, Ligia Adam, Razvan Baciu, Vali Petcu, Ana Bulgar, Anca Bundaru, Alex Ciuca (Hoinaru), Alina Constantinescu, Oltea Zambori (Nebuloasa), George Andone. Pun si linkurile mai tarziu catre blogurile lor ca acum sunt pe fuga.

Cum zicea si Bobby, anul asta ne axam pe traditii, asa ca de Paste vom incondeia oua. Eu sper sa gasesc si vreo doua trei pasari pe ele sa le incondeiez niste portrete (vad eu cum negociez cu coloana de Dustere sa mai iesim putin de pe asfalt, ca de-aia-s Dustere, nu?).

Mai jos o imagine cu Cascada Cailor (din 2006):

Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, DaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

minunita…

minunita

ciuvica…

ciuvica

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

6 Comments »

 1. Mihai Baboi said,

  18 aprilie 2011 @ 9:08 pm

  Ce faina-i cascada. Am incercat sa fac si eu niste poze la cascade, dar cu compactul meu nu mi-a iesit mare lucru. Nici fotograful nu-i vreun priceput, dar asta nu mai zic, dau vina pe aparat… 🙂

 2. Doru Panaitescu said,

  19 aprilie 2011 @ 7:10 am

  Incearca sa folosesti un trepied. Foloseste modul manual. Pune expunere lunga si declansare la 2 sau 10 secunde. Incadreaza mai fistichiu (nu pune cascada fix in centru, imagineaza-ti niste linii de forta). Roaga-te de vreme frumoasa. Gata poza!
  (PS daca iti place sa fotografiezi cascade, incearca sa iti iei altceva decat compact, nu face decat sa te frustreze, nu e un subiect usor de fotografiat)

 3. Mihai Baboi said,

  19 aprilie 2011 @ 7:37 am

  Multam fain pentru sfaturi. Tocmai mi-am luat trepied si inca n-am apucat sa-l scot la plimbare, dar cu siguranta voi face asta cu prima ocazie. Sunt in cautarea unui aparat mai bun, dar DSLR-urile mi se par cam grele. Chiar si-asa, cred ca tot DSLR va fi pana la urma, ca altfel compromisul e prea mare.

 4. Alexandra Enea said,

  19 aprilie 2011 @ 3:09 pm

  Am vazut ca treceti prin Focsani si apoi Bacau. 🙂 Daca aveti timp, poate va abateti de la drum sa treceti si prin Slanic Moldova si sa coborati in Salina de la Tg Ocna. 🙂 Mi-ar fi placut sa fiu acasa sa va arat si eu niste lucruri frumoase la mine la Onesti! 🙂

 5. Marea Adriatică și Croația | R.R said,

  20 aprilie 2011 @ 9:52 pm

  […] aud frânturi dinto arie divino-lentă. Nu știu cine o interpretează însă sigur îmi va spune Doru. Un cântec adriatic, doamnelor și […]

 6. Redescoperirea României – începutul said,

  21 aprilie 2011 @ 12:55 am

  […] Delfinului, dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și nici ceasul lui Doru nu sună atunci când trebuie să sune, plecare a avut loc abia la… wait for it… 8 și […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu