Vesti bune de iunie

Am mai multe vesti bune, nici nu stiu cu care sa incep mai intai. Asa ca le pun pe toate aici, cu liniuta.

[later edit] si 0 ca deh, cu asta voiam de fapt sa incep si nu mai gaseam linkul: Esti blogger? Vrei sa vezi sau sa revezi Barcelona? Scrie despre asta si du-te, ca poate esti satul de Centrul Vechi. Detalii.

1. Finlandia va invita la un concert cu ATB in Brasov. Detalii pe Facebook.

2. V-am povestit inca de ieri despre cei 3 Trainori. Revin cu detalii picante: puteti castiga o invitatie ori la Razvan Pascu, ori la Cristina Bazavan. Important e sa mai citti si voi blogurile ca acolo umbla vestile bune.

3. Mai aveti o ora sa jucati un rugby de poveste cu cei de la IRB Nations Cup. Numai azi, de la 18.00, in Bucuresti. Detalii la Chinezu.

4. Imi place videoclipul Volanii, o campanie initiata de RCA Ieftin. Si imi place si ideea lor cu tichetul de parcare in locuri cu batai de cap. E bine ca mai sunt si initiative de a ne mai civiliza soferii. Ca de scuipati pe capota sunt satul.

5. [shameless self promo] M-au prins Spirifishii si mi-au luat un interviu despre Wildescapes. Celalalt fondator, Mircea, pregateste un teambuilding de poveste (pentru o echipa de 85 de programatori (sic!)) in Cazanele Dunarii. Barcile, rapelul, ciorba de somn sunt in program. Revenim cu fotografii si filmulete dupa ce se incheie trebusoara.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu