Cursuri de publicitate online in iunie 2011

Dragii mei, pentru ca se anunta un program destul e incarcat vara asta (doua editii de Redescopera, o tura mai mare in Delta, alta si mai mare in Apuseni, cateva teambuildinguri, o expozitie foto cu pasarile fotografiate in ultima vreme ce se va desfasura in 6 orase din tara etc), luna aceasta mai fac doua editii de training deschis de publicitate online si apoi o scurta pauza de doua luni pana in septembrie. Asa ca daca nu v-ati hotarat pana acum va dau un motiv sa o faceti.

Urmatoarea editie intensiva a cursului deschis va fi saptamana viitoare – 7-8 iunie, iar cursul de avansati in 21-22 iunie. Detalii despre cursuri aici. Pentru editia din 7-8 iunie am si un discont surpriza, dar pentru a-l afla trebuie sa completati formularul de inscriere. Daca va place reducerea, veniti, daca nu, mai vedeti voi.

Si va mai anunt tot pe aceasta cale ca in luna iulie, pe la inceput de luna, am o surpriza foarte placuta pentru cei interesati de trainingurile mele care se desfasoara cu o frecventa aproape lunara. Sa zicem ca va fi un prilej de sarbatoare si va fi de bine pentru voi. Va rog dati vestea mai departe pentru cursurile din aceasta luna,  iar eu ma revansez in iulie cu ceva foarte pe placul vostru. As vrea sa va dau detalii dar va stric surpriza.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

4 Comments »

 1. virgil said,

  2 iunie 2011 @ 4:29 pm

  Ar trebui sa fie facut public costul.

 2. Doru Panaitescu said,

  3 iunie 2011 @ 9:46 am

  Salut Virgil, costul este public. Daca intri pe http://www.marketeer.ro/pret-si-discount-uri/ vei gasi acolo preturile.

 3. Unde invatam marketing | ON COMMS DESIGN | ON COMMS DESIGN said,

  7 iunie 2011 @ 9:31 pm

  […] 1. Cursurile deschise ale lui Doru Panaitescu – 21-22 iunie in Bucuresti […]

 4. Vă recomand nişte recomandări « Un blog intr-un pahar cu apa said,

  8 iunie 2011 @ 1:37 pm

  […] Cursurile de publicitate online ale lui Doru Panaitescu – 21-22 iunie în Bucureşti […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu