Aberatia de publicitate

Neogen ma uimeste in fiecare zi. Sa zicem ca sunteti ornitologi. Ca mine. Si intr-o zi incepeti sa cautati informatii pe net despre cotofene. Iata aici peste ce puteti da. Dati click pe primul link, eu cel putin m-am blocat putin citind pana jos “inteligentul” schimb de idei al utilizatorilor care au contribuit la cresterea Internetului romanesc cu continut propriu si de mare valoare.

Si pe aceasta pagina se serveste publicitate, atat contextuala, cat si display (eu am numarat mai multi advertiseri diferiti dupa cateva “F5-uri”: Joy, Viva, Avantaje – probabil crosss-media, Creditzone.ro si multe house ads). Probabil ca asta vrea audienta acestei retele, mie inca nu mi-e foarte clar :).

Sapand putin am descoperit si cum atragem aceasta audienta. Cu un spot radio (via Manafu) care nu prea isi are rostul in Postul Pastelui, mai ales intr-o tara ortodoxa in proportie de peste ~87% cum e Romania. In rest, salut initiativele de cross-media online-offline.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

7 Comments »

 1. Vivi said,

  21 martie 2008 @ 2:17 pm

  Doru, poti sa iti configurezi blogul sa publice post-urile intregi in RSS feed? Mi-ar fi mult mai usor sa iti citesc blogul.

 2. Doru Panaitescu said,

  21 martie 2008 @ 2:33 pm

  O sa incerc, dar am o premonitie ca o sa imi prind urechile. 🙂

 3. dragos said,

  21 martie 2008 @ 2:50 pm

  hai ma, un consultant tre sa stie d-astea. 😀

  subscriu la rugamintea lui vivi, de altfel, e destul de incurcat si pierdere de timp flowul zilnic de info daca trebuie sa dau click sa citesc full posts.

 4. dt said,

  22 martie 2008 @ 10:01 am

  Ideea e sa dati click si sa mai faceti o afisare pe site, mai vedeti un banner, etc 😛

 5. Doru Panaitescu said,

  22 martie 2008 @ 10:41 am

  Nu asta e ideea.
  Numai ca nu am gasit eu unde sa fac asta inca. Dt, ma ajuti pls? 🙂

 6. Vivi said,

  23 martie 2008 @ 8:06 pm

  Sigur, Doru.

  Options -> Reading -> Unde scrie “Syndication Feeds” -> Bifeaza un radio button cu “For each article show (x) Full Text”

  Vad ca tot acolo zice “Note: If you use the <!–more–> feature, it will cut off posts in RSS feeds.” si poate de-aia nu iti ajung mesajele intregi la noi in reader? De ce nu lasi, chiar si la tine pe blog pe prima pagina, articole intregi?

 7. Doru Panaitescu said,

  23 martie 2008 @ 10:51 pm

  Done.
  Stay tuned, tocmai vind e la o tura de offroad senzatie. Sper sa nu ma apuce somnul in timp ce o redactez, asa calda, la botul calului.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu