Afacerea lui Doru – care poate fi la fel de bine afacerea ta. Acum si online

Azi cotrobaind pe net am descoperit un site mai mult decat interesant: www.afacerealuidoru.ro. Serios, e un baiat pasionat de camuflaj care este bagat pana la gat in afaceri cat se poate de serioase cu haine si echipamente de camuflaj.

afacerealuidoru

Glumesc, desigur. Fetele de la Romtelecom mi-au facut o supriza, generand in baza activitatilor mele online legate de pasunile mele un… magazin online.

Un magazin online pe care si-l poate face orice client Romtelecom, cu domeniu gratuit. Este vorba de campania Afacerea ta online, o initiativa care vine sa sprijine afacerile mici de tip start-up, referindu-se inclusiv la afacerile mici, de familie sau de tip butic.

Chiar cand ma gandeam ca nu am cui sa trimit clienti mici, care vor un site de prezentare si nu au mare buget pentru asta, Romtelecom vine cu mai mult de atat: site gratuit, cu domeniu gratuit, ba mai mult, cu o selectie generoasa de instrumente de promovare gratuite, disponibile la ei pe pagina de instrumente.

Nu aveti nimic de pierdut incercand sa va faceti un astfel de site. Macar sa aveti linkuri externe catre site-ul deja existent si tot veti fi castigati. Cat despre cei care nu au inca un domeniu sau pagina pe Internet pentru afacerea lor, numai domeniul .ro e o investitie de care ati scapat.

[Nota personala: oferta Romtelecom este supusa unor termeni si conditii. Cititi cu atentie si folositi la maxim ceea ce va ofera ei in campanie.]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Pe aceeaşi temă

2 Comments »

 1. intask said,

  7 octombrie 2013 @ 2:57 pm

  Salut vrei sa ai o afacere profitablia!, imaginea ta conteaza , intra pe http://www.[cenzurat].co.uk si iti pot oferii servicii de grafica si design la cele mai mici preturi din Romania.O zi placuta

 2. Doru Panaitescu said,

  8 octombrie 2013 @ 6:22 am

  Salut, domnule! Incredibila oferta dumneavoastra. Mama m-a invatat sa nu vorbesc cu prosti si cu oameni care nu se pot exprima corect in limba materna. In fraza de mai sus aveti nu mai putin de sase greseli care ma zgarie pe retina.

  Dar… sunt baiat salon si va provoc sa rescrieti corect fraza, caz in care va fac publicitate un an de zile gratis la mine pe blog. Ce ziceti, acceptati ramasagul?

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu